Robertson kommer neppe til Liverpool

Ryan Sessegnon er fortsatt Jürgen Klopps fremste transfermål når ny venstreback skal handles inn.

17. mai 2017 kl 21.31 Einar Kvande

Fulhams tenåring Ryan Sessegnon er fortsatt Liverpools fremste transfermål når venstreback-posisjonen skal styrkes i sommer, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Liverpool akter å bruke 10 milloner pund på den engelske ungdomslandslagsspilleren, da Jürgen Klopp ser 2000-modellen som en erstatter for Alberto Moreno, som høyst sannsynlig vil forsvinne fra Anfield-klubben i sommer.

Liverpool har også blitt linket til en overgang verdt 8 millioner pund for Hulls venstreback Andy Robertson, men Pearce tror ikke det er en overgang det blir noe av.

– De røde har speidet på den skotske landslagsspilleren tidligere, men de har for tiden ingen planer om å følge opp interessen for ham, slår Echo-journalisten fast.

Pearce hevder at det er flere navn foran Robertson på listen, og Sessegnon er altså ett av disse.

TAPTE PLAYOFF-SEMIFINALE
TAPTE PLAYOFF-SEMIFINALE  En skuffet Ryan Sessegnon må innse at Reading ble for sterke på Madejski Stadium tirsdag kveld.

Tapte playoff-semifinale

Fulham ønsker ikke å selge tenåringen, men London-klubbens håp om å beholde Sessegnon fikk et skudd for baugen da de tapte playoff-semifinalen mot Reading tirsdag kveld.

– Hadde Fulham rykket opp til Premier League kunne det ha overbevist Sessegnon om å ta en sesong til i klubben, men nå vil han ha flere lukrative tilbud fra Premier League-klubber, konstaterer Pearce.

– Liverpool akter å stå fremst i køen. Jürgen Klopp mener at Sessegnon vil være en ideell tilvekst som kan konkurrere med visekaptein James Milner om venstreback-plassen.

Sessegnon, som scoret sju mål på 30 kamper for Fulham denne sesongen, fyller 17 år på torsdag. Foran denne sesongen ble han enig om å tegne profesjonell kontrakt med Fulham i en avtale som blir aktivert den 1. juli.

Pearce tror at Alberto Moreno blir solgt til en spansk klubb, og Liverpool håper å få tilbake de 12 millioner pund de betalte Sevilla for spilleren i 2014.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]