Så lenge har de igjen av kontraktene

Coutinho har forlenget, Lallana nærmer seg ny kontrakt. Her er andre Liverpool-spillere som har under to og et halvt år igjen av sine kontrakter.

9. feb 2017 kl 17.02 Arve Vassbotten

Adam Lallana rapporteres å være nær å signere en ny kontrakt med Liverpool, som vil holde han i klubben til 2021. I forrige måned signerte også Philippe Coutinho og Joe Gomez nye langtidskontrakter.

Tradisjonelt prøver klubbene å forlenge kontraktene til spillerne de ønsker å beholde når det gjenstår 24 måneder av kontrakten.

Lovren nestemann?

Det er flere spillere i førstelagstroppen som nå har to og et halvt år, eller mindre, igjen av sine kontrakter. Dermed må Jürgen Klopp nå må bestemme seg for om han vil satse på disse eller eventuelt kanskje selge allerede til sommeren for å få mest mulig for spillerne.

Dejan Lovren er blant spillerne man tror vil bli tilbudt en ny kontrakt, mens Emre Can, som har 18 måneder igjen av sin kontrakt, sliter med å bli enig med klubben om en ny avtale.

Hvis tyskeren ikke skriver under innen sommeren, vil han trolig bli solgt da han kun har et år igjen av sin nåværende avtale, har James Pearce i Liverpool Echo skrevet tidligere. Samme avis har laget oversikten under på hvor lenge spillerne har igjen av sine kontrakter.

HVEM VELGER HAN?:
HVEM VELGER HAN?:  Jürgen Klopp er nok i tenkeboksen om hvem som fortjener nye kontrakter til sommeren.

Kontraktslutt til sommeren

Alex Manningers kontrakt går ut i 2017. Den tidligere Augsburg-keeperen kom på free transfer, og 39-åringen har ennå ikke spilt en offisiell kamp.

Kontrakt til 2018

Lucas Leivas kontrakt går til sommeren 2018. 30-åringen hadde muligheten til å forlate klubben i januar, og blir i nærmest hvert eneste transfervindu linket til andre klubber.

Emre Cans kontrakt går også til sommeren 2018, men samtalene om en en ny kontrakt har stoppet opp.

Kontrakt til 2019

Dejan Lovren antas å bli tilbudt en ny kontrakt om ikke så lenge.

Daniel Sturridge går en veldig spennende sommer i møte. Blir 27-åringen værende, eller blir han solgt?

Divock Origi er fortsatt bare 21 år, og til tross for en varierende sesong. Kan han nok være en spiller det blir satset videre på.

Alberto Moreno signerte for fem år da han kom i 2014, men har bare spilt 14 kamper denne sesongen. 24-åringen har blitt mye kritisert av fans og eksperter de siste sesongene.

Ragnar Klavan er34 år når hans nåværende kontrakt går ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]