Sakho bunnsolid da Chelsea ble slått

Mamadou Sakho hadde full kontroll på Diego Costa, og ble kåret til banens beste av flere medier.

1. apr 2017 kl 22.08 Arve Vassbotten

Mamadou Sakho har nå spilt fire kamper etter at han gikk på lån til Crystal Palace i januar. Alle kampene har endt med seier for laget som kjemper i bunnen av tabellen.

Lørdag var det den suverene serielederen Chelsea, som måtte gi tapt med 2-1. Dermed fikk også Sam Allardyces lag et pusterom på fire poeng over nedrykkssonen.

– Vi spilte en bra kamp. Det var veldig hardt, men jeg synes vi spilte med et stort hjerte. Fansen hjalp oss virkelig i dag og ga oss mye mot. Vi spilte 12 mot 11, sa Sakho etter kampen.

Begynner å tro

– Det er et godt lag, med gode spillere, og vi begynner å tro. Hvis man kjemper som om det alltid er din siste dag, kan man snu på ting, sier franskmannen.

Sakho blir flere steder kåret til kampens bestemann i oppgjøret, blant annet i Sky Sports. Dette var Chelseas første tap på 13 kamper på hjemmebane.

Chelsea tok ledelsen allerede etter fem minutter ved Fabregas, men da elleve minutter var spilt hadde Zaha og tidligere Liverpool-spiller Christian Benteke sørget for at gjestene var i ledelsen, og slikt holdt det seg ut kampen.

Gjennom hele kampen hadde Sakho full kontroll på Diego Costa.