Jürgen Klopp -  bekymret over Liverpools skadesituasjon.

Skader har kostet Liverpool dyrt

Jürgen Klopp mener at Liverpool har vært uheldige på skadefronten, og maner nå The Kop til hjelp under avslutningen av en sesong hvor de røde kunne ha kjempet helt i toppen.

- Det er mange situasjoner hvor det ikke har vært lett, reflekterer Jürgen Klopp når det blir snakk om de skadene som Liverpool har hatt denne sesongen.

Spillere som Jordan Henderson, Sadio Mané, Adam Lallana, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge har vært ute i betydelige perioder. Danny Ings ble også tidlig langtidsskadet.

- Hvis en ser på de skadene vi har hatt er det muskelskader, det beste ordet jeg kan komme på er at vi har vært uheldig, fortsetter Klopp angående antydninger om at hans krevende treningsregime utsetter spillere for risiko med belastningskader.

- Hvis vi kunne ha spilt med våre 12 eller 13 beste gjennom hele sesongen…, vi er bare seks, sju, åtte poeng fra å være i en veldig interessant posisjon på tabellen, grubler manageren videre til Liverpool Echo, før han tar seg i det.

- Det er ikke lov til å se tilbake, da vi aldri vet hva som kunne ha skjedd. Nå må vi fokusere på å finne en løsning før neste kamp.

Vil ha lidenskap på Anfield

Midt opp i all elendigheten med skader, og Jürgen Klopp vil nok vite bedre enn de fleste at dersom sesongen ender med skuffelse vil det bli pekt på null transfervirksomhet i januar, er det kommet en ny minikrise foran Crystal Palace med Lucas Leiva, Ragnar Klavan og Joel Matip alle usikre. Det gjør at unge Joe Gomez kan bli aktuell til partner i midtforsvaret med Dejan Lovren. Manageren oppfordrer Anfield til å hjelpe Liverpool ut av vanskelighetene på det man håper skal være minst topp fire i Premier League.

- Det jeg ønsker å si er at vi behøver all vår lidenskap i en slik situasjon. Slik jeg sa for noen dager siden, nå dreier alt seg om resultater og ikke om å spille den beste fotballen. Det meste fungerer hvis du har en god plan, men det er også virkelig viktig med lidenskap.

- Vi behøver lidenskap på tribunene. Det er Anfield. Det er Crystal Palace, det er søndag ettermiddag, la oss gi alt. Det må starte fra første fløytesignal, men hvis vi også kan begynne med at publikum er på sitt beste humør ville det vært fint.

Del

Jürgen Klopp

21.07.2017 08:42

– Vi er ikke en selgende klubb

Jürgen Klopp med melding til Barcelona.

18.07.2017 12:05

Taus om Keita

Jürgen Klopp var ordknapp når RB Leipzig-spilleren ble tema.

18.07.2017 09:00

– Det er mange som ikke har fått det til i Chelsea

Jürgen Klopp har lenge vært stor fan av Mohamed Salah.

Skader

19.07.2017 11:49

Clyne blir ikke involvert

Nathaniel Clyne mister dagens kamp, og er ikke tilbake i full trening før neste uke.

12.07.2017 13:22

Blir ikke med til Hong Kong

Sadio Mané er på god vei tilbake fra skade, men blir værende på Melwood når laget reiser til Asia.

04.07.2017 11:44

Disse rekker ikke ligastarten

En rekke Premier League-klubber hadde sentrale spillere på skadelisten da forrige sesong ble avsluttet. Noen av disse rekker ikke ligastarten i august.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.07.2017 kl 09:12

Både Mané og Ings tilbake i full trening

Begge blir også med laget til Tyskland.

+
25.07.2017 kl 08:55

Audi Cup vises på TV

Viasat bekrefter at de har fått rettighetene til turneringen der Liverpool deltar.

+
25.07.2017 kl 07:18

Robertson trener med sine nye lagkamerater

Nå er alle spillerne tilbake etter sine ferier.

+
24.07.2017 kl 21:54

– Jeg er ikke interessert i hva Mourinho sier

Jürgen Klopp velger heller å fokusere på hva han kan gjøre med eget lag, og tror han kan lære Andy Robertson mye.

+