Jürgen Klopp -  bekymret over Liverpools skadesituasjon.

Skader har kostet Liverpool dyrt

Jürgen Klopp mener at Liverpool har vært uheldige på skadefronten, og maner nå The Kop til hjelp under avslutningen av en sesong hvor de røde kunne ha kjempet helt i toppen.

- Det er mange situasjoner hvor det ikke har vært lett, reflekterer Jürgen Klopp når det blir snakk om de skadene som Liverpool har hatt denne sesongen.

Spillere som Jordan Henderson, Sadio Mané, Adam Lallana, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge har vært ute i betydelige perioder. Danny Ings ble også tidlig langtidsskadet.

- Hvis en ser på de skadene vi har hatt er det muskelskader, det beste ordet jeg kan komme på er at vi har vært uheldig, fortsetter Klopp angående antydninger om at hans krevende treningsregime utsetter spillere for risiko med belastningskader.

- Hvis vi kunne ha spilt med våre 12 eller 13 beste gjennom hele sesongen…, vi er bare seks, sju, åtte poeng fra å være i en veldig interessant posisjon på tabellen, grubler manageren videre til Liverpool Echo, før han tar seg i det.

- Det er ikke lov til å se tilbake, da vi aldri vet hva som kunne ha skjedd. Nå må vi fokusere på å finne en løsning før neste kamp.

Vil ha lidenskap på Anfield

Midt opp i all elendigheten med skader, og Jürgen Klopp vil nok vite bedre enn de fleste at dersom sesongen ender med skuffelse vil det bli pekt på null transfervirksomhet i januar, er det kommet en ny minikrise foran Crystal Palace med Lucas Leiva, Ragnar Klavan og Joel Matip alle usikre. Det gjør at unge Joe Gomez kan bli aktuell til partner i midtforsvaret med Dejan Lovren. Manageren oppfordrer Anfield til å hjelpe Liverpool ut av vanskelighetene på det man håper skal være minst topp fire i Premier League.

- Det jeg ønsker å si er at vi behøver all vår lidenskap i en slik situasjon. Slik jeg sa for noen dager siden, nå dreier alt seg om resultater og ikke om å spille den beste fotballen. Det meste fungerer hvis du har en god plan, men det er også virkelig viktig med lidenskap.

- Vi behøver lidenskap på tribunene. Det er Anfield. Det er Crystal Palace, det er søndag ettermiddag, la oss gi alt. Det må starte fra første fløytesignal, men hvis vi også kan begynne med at publikum er på sitt beste humør ville det vært fint.

Del

Jürgen Klopp

25.09.2017 10:02

– Phil er i knallform

Jürgen Klopp fryder seg over at Philippe Coutinho tilsynelatende har lagt Barcelona-flørten bak seg.

25.09.2017 08:45

– Jeg er ikke interessert i rekorder

Han har flere strafferedninger enn Schmeichel, Cech og Courtois til sammen i Premier League, men Simon Mignolet er mest opptatt av at Liverpool plukker poeng.

23.09.2017 22:05

– Første gang jeg får med meg noe herfra

Jürgen Klopp vant på fjerde forsøk i Leicester.

Skader

21.09.2017 12:44

Lallana tilbake i løpetrening

Adam Lallana trente utendørs.

18.09.2017 19:01

Fremgang for Clyne

Nathaniel Clyne har trappet opp treningen på vei tilbake fra sin ryggskade.

15.09.2017 14:35

Skadeoppdatering:Lallana kan løpe igjen neste uke

Adam Lallana tar et nytt steg i opptreningen nest uke. Danny Ings er i full trening.

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.09.2017 kl 21:41

Fryder seg over å ha «Fantastic Four» tilgjengelig for første gang

Jürgen Klopp antyder at Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mané og Coutinho kan starte sammen tirsdag.

+
25.09.2017 kl 18:50

Klopp irritert under bisarr pressekonferanse

Begeret rant over for Klopp da han ble spurt om han var forelsket i noen av spillerne sine.

+
25.09.2017 kl 15:51

Starter i Moskva

Det bekrefter Jürgen Klopp, og hinter til at Sadio Mané og Trent Alexander-Arnold starter.

+
25.09.2017 kl 15:43

– Promes er en veldig god spiller

Manageren ble spurt om linken til den nederlandske vingen, og Loris Karius svarte på spørsmål om defensive problemer.

+