Jürgen Klopp -  bekymret over Liverpools skadesituasjon.

Skader har kostet Liverpool dyrt

Jürgen Klopp mener at Liverpool har vært uheldige på skadefronten, og maner nå The Kop til hjelp under avslutningen av en sesong hvor de røde kunne ha kjempet helt i toppen.

- Det er mange situasjoner hvor det ikke har vært lett, reflekterer Jürgen Klopp når det blir snakk om de skadene som Liverpool har hatt denne sesongen.

Spillere som Jordan Henderson, Sadio Mané, Adam Lallana, Philippe Coutinho og Daniel Sturridge har vært ute i betydelige perioder. Danny Ings ble også tidlig langtidsskadet.

- Hvis en ser på de skadene vi har hatt er det muskelskader, det beste ordet jeg kan komme på er at vi har vært uheldig, fortsetter Klopp angående antydninger om at hans krevende treningsregime utsetter spillere for risiko med belastningskader.

- Hvis vi kunne ha spilt med våre 12 eller 13 beste gjennom hele sesongen…, vi er bare seks, sju, åtte poeng fra å være i en veldig interessant posisjon på tabellen, grubler manageren videre til Liverpool Echo, før han tar seg i det.

- Det er ikke lov til å se tilbake, da vi aldri vet hva som kunne ha skjedd. Nå må vi fokusere på å finne en løsning før neste kamp.

Vil ha lidenskap på Anfield

Midt opp i all elendigheten med skader, og Jürgen Klopp vil nok vite bedre enn de fleste at dersom sesongen ender med skuffelse vil det bli pekt på null transfervirksomhet i januar, er det kommet en ny minikrise foran Crystal Palace med Lucas Leiva, Ragnar Klavan og Joel Matip alle usikre. Det gjør at unge Joe Gomez kan bli aktuell til partner i midtforsvaret med Dejan Lovren. Manageren oppfordrer Anfield til å hjelpe Liverpool ut av vanskelighetene på det man håper skal være minst topp fire i Premier League.

- Det jeg ønsker å si er at vi behøver all vår lidenskap i en slik situasjon. Slik jeg sa for noen dager siden, nå dreier alt seg om resultater og ikke om å spille den beste fotballen. Det meste fungerer hvis du har en god plan, men det er også virkelig viktig med lidenskap.

- Vi behøver lidenskap på tribunene. Det er Anfield. Det er Crystal Palace, det er søndag ettermiddag, la oss gi alt. Det må starte fra første fløytesignal, men hvis vi også kan begynne med at publikum er på sitt beste humør ville det vært fint.

Del

Jürgen Klopp

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26.10.2017 15:24

– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26.10.2017 10:03

– Vi gjør grunnleggende vurderingsfeil defensivt

Phil Thompson har ett konkret råd til hvordan Jürgen Klopp kan få strammet opp den defensive organiseringen under kamp.

Skader

26.10.2017 08:27

Gini spilleklar igjen

Georginio Wijnaldum var tilbake i trening på Melwood onsdag.

16.10.2017 16:56

Trolig tilbake etter neste landslagspause

Manageren håper Adam Lallana returnerer om en måneds tid.

13.10.2017 14:00

– Vi trodde ikke det var så alvorlig

Jürgen Klopp har kommentert Sadio Manés skade.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+
19.11.2017 kl 09:05

Liten strekk for Matip, hvorfor Gomez ble hvilt

Joel Matip kan bli spilleklar igjen allerede til tirsdag mot Sevilla. Da vil Joe Gomez være tilbake på høyrebacken.

+