United snublet:Skjebnen i egne hender

Manchester United klarte bare uavgjort hjemme mot Swansea City.

30. apr 2017 kl 15.06 Arild Skjæveland

Liverpool kommer fortsatt til å være på topp fire når kampen mot Watford settes i gang mandag kveld.

Manchester United kastet bort to poeng mot Swansea, og er med det ett poeng bak Liverpool, med like mange kamper spilt.

Tok ledelsen

Manchester United fikk et ekstremt billig straffespark da Marcus Rashford gikk i bakken på overtid i første omgang, etter at Swansea hadde vært det førende laget på Old Trafford.

Wayne Rooney satte ballen sikkert nede i det høyre hjørnet.

10 minutter før ordinær tid ga samme mann bort et frispark i farlig område utenfor boksen. Gylfi Sigurdsson banket ballen i mål, og det sto 1-1.

Swansea kunne ha fått med seg alle tre poengene, men Fernando Llorente bommet på ballen da han var alene foran David de Gea inne i boksen.

Fire runder igjen

Resultatet gjør at Liverpool nå igjen er i førersetet. Vinner Liverpool sine fire siste kamper er det bare Arsenal som kan ta igjen de helrøde - om de vinner samtlige kamper, og det med nok mål til å ta igjen Liverpool på målforskjell.

Arsenal spiller borte mot Tottenham kl. 17.30.

City møter Boro

Manchester City spiller nå borte mot Middlesbrough. Med seier vil de klatre forbi Liverpool og opp på tredjeplass på tabellen.

Med både Gabriel Jesus og Sergio Agüero fra start må en anta at de vil score mål.