Spenning både for Kroatia og Wales

Det ble tap for Dejan Lovren og Kroatia på Island, mens Danny Ward og Harry Wilson ikke var på banen da Wales kan ha spilt seg til et viktig poeng i Serbia.

11. jun 2017 kl 23.08 Torbjørn Flatin

Dejan Lovren og Kroatia leder fortsatt gruppe I i VM-kvalifiseringen, men nå bare på målforskjell etter at Island med en sen scoring på Laugardalsvöllur sørget for at islendingene også kom opp på 13 poeng. Tyrkia og Ukraina vant også sine kamper og er nå bare to poeng etter tetduoen. Lovren spilte hele kampen for Kroatia.

Wales kjempet godt mot Serbia og tok ledelsen da Aaron Ramsey scoret en «Panenka» fra straffemerket i 1.omgang, for øvrig på samme arena som Antonin Panenka gjorde sin vipp fra elleve meter berømt og sørget for at Tsjekkoslovakia vant EM i 1976. Hjemmelaget presset uten å skape alt for mange sjanser, men Mitrovic (Newcastle) fikk presset inn en utligning et drøyt kvarter før slutt. Danny Ward og Harry Wilson satt på benken under hele kampen for Wales. Serbia og Irland leder an i gruppe D, fire poeng foran Østerrike og Wales, men det er fortsatt mye igjen å spille om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]