Tapte for første gang på 12 kamper

City er Liverpools neste motstander. De lyseblå vil nok være revansjelystne, etter exit fra Champions League i kveld.

15. mar 2017 kl 22.47 Arild Skjæveland

Manchester City hadde en 5-3 ledelse fra første oppgjør, og hadde med det et svært godt utgangspunkt før returen i Monaco i kveld. Det skulle likevel ikke ende bra for de lyseblå fra Manchester.

Monaco tok en tidlig ledelse, og økte til 2-0 før pause. Leroy Sane reduserte til 2-1 da det gjensto 20 minutter, men Tiemoue Bakayoko sin scoring seks minutter senere ble kampens siste. Dermed ble det 6-6 sammenlagt, og Monaco videre på bortemålsregelen.

Pep Guardiolas menn hadde virkelig funnet formen, og var ubeseiret siden de tapte 4-0 borte mot Everton 15. januar. Siden den gang hadde laget åtte seire, fire uavgjorte og ingen tap på sine ti siste kamper - før det altså endte med tap i kveld.

Søndag spiller Liverpool borte mot Manchester City - med avspark kl. 17.30.

Manchester City har kun tapt én hjemmekamp i ligaen denne sesongen. Det var mot Chelsea da det endte 3-1 til serielederen 3. desember.

Leicester City er det eneste engelske laget i kvartfinalene av Champions League. De andre lagene er Atletico Madrid, Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, Monaco og Real Madrid.