Rhian Brewster ble tomålsscorer da England U17 slo Norge 3-1 i U17-EM.

4. mai 2017 kl 15.47 Einar Kvande

DEBUT
DEBUT  Edvard Sandvik Tagseth debuterte for Norge U17 med innhopp i første kamp i EM-sluttspillet i Kroatia.

Norge U17 tok ledelsen mot spillets gang i EM-sluttspillkampen mot England i Kroatia. Scoringen kom på et selvmål av Englands kaptein Guechi etter en corner fra Sogndals Johan Hove.

Liverpools Rhian Brewster utlignet fra kloss hold like etterpå, etter forarbeid av Jaden Sancho. Fem minutter før pause sendte så Brewster England i føringen, etter en kontant avslutning i høyre kryss fra 11 meters hold. 2-1 ble også pauseresultatet.

Tagseth spilte annen omgang

Norge satte inn Edvard Sandvik Tagseth foran de siste 40 minuttene, og Liverpool-spilleren fikk dermed sin debut på U17-landslaget.

Sandvik Tagseth var et friskt pust på det norske laget, men kunne ikke forhindre at Phil Foden satte inn 3-1 for England like før slutt. Brewster ble byttet ut på overtid.

Med sine to scoringer i dag står nå den unge Liverpool-spissen bokført med 11 mål på 12 U17-landskamper for England.

I den andre kampen i gruppen vant Nederland 1-0 over Ukraina.