Trent høster lovord

Forsvarskollega Ragnar Klavan hyller Trent Alexander-Arnold etter 18-åringens imponerende innsats på Old Trafford.

16. jan 2017 kl 10.53 Einar Kvande

Alexander-Arnold spilte fra start for første gang i Premier League-sammenheng, da han erstattet ribbeinsskadede Nathaniel Clyne.

– Stor honnør til Trent. Det var imponerende at han presterte så sterkt på Old Trafford, etter å ha kommet inn på laget på kort varsel. Det viser at han besitter masse kvaliteter. Han er en god spiller, slår Ragnar Klavan fast til Liverpoolfc.com.

Surt poengtap

Estlenderen synes imidlertid det var bittert å miste seieren helt på tampen av kampen mot Manchester United.

– Vi er litt skuffet, fordi vi ledet så lenge, og så ga vi bort seieren. Men totalt sett var det en god kamp av oss, og spesielt i første omgang da vi fikk til å spille mye.

– I andre omgang var det noen perioder der vi ble satt under litt press, men vi skapte et par gode sjanser selv også.

– Manchester United slo mange baller inn i feltet vårt, men dette er hva de er gode til. De har mange store, sterke spillere, og i sluttminuttene satte de innpå Fellaini også, så det ble en skikkelig krig.

Mignolet og Coutinho var gode

Klavan synes også at Simon Mignolet spilte en veldig god kamp.

– Han har vært strålende for oss. Han er alltid der når han behøves, og han gjør en strålende jobb.

Jürgen Klopp satte innpå Philippe Coutinho den siste halvtimen, noe som førte til at Liverpool kom inn i kampen igjen etter å ha blitt presset det første kvarteret av andre omgang.

– Du kunne se at han skapte noen virkelig gode sjanser med en gang, bare ved et par ballberøringer. Han er veldig god, og alle er glade for at han er tilbake på banen og kan hjelpe oss, avslutter Klavan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]