Tror Klopp-faktoren kan hjelpe på overgangsmarkedet

Adam Lallana tror spillere ønsker seg til Liverpool for å spille under Jurgen Klopp.

20. mai 2017 kl 08.42 Arve Corneliussen

– Å komme til Champions League bidrar åpenbart til å tiltrekke oss store navn. Vi har en veldig god stamme i laget, så det gjelder å bygge rundt den. Vi stoler på manageren, dem som jobber med overganger, og eierne. Jeg er sikker på at pengene er der, sier Adam Lallana til Liverpool Echo.

Denne sommeren er ventet å bli en av de mest aktive i Liverpools historie, og Jurgen Klopp fortalte pressekorpset fredag at de allerede har hatt positive samtaler med overgangsmål.

– Jeg er overbevist om at manageren har en stor sjanse til å få spilleren dersom han får møte ham. Han har evnen til å sjarmere en spiller, og han får deg til å ha lyst å spille under ham. Det er en god ressurs for Liverpool å ha gjennom sommeren, mener Lallana.

MÅLRIK:
MÅLRIK:  På 30 kamper denne sesongen har Adam Lallana sju mål og sju målgivende pasninger. I forrige kamp mot Middlesbrough scoret han to, og la opp til ett.

Trenger konkurranse

Den engelske landslagsspilleren erkjenner at Liverpool kunne trengt en bredere stall gjennom den tunge vinteren.

– Litt ekstra konkurranse kan ikke skade. Jeg tror det ville forbedret alle. Ikke for å være respektløs, men vi trenger mer bredde i stallen. Skader preget oss denne sesongen. Å miste Danny Ings var et tungt slag, for i starten av sesongen var han glimrende på trening, forteller Lallana.

Han påpeker at andre spillere i de offensive posisjonene ble skadet like etter Ings, og at han dermed ville fått sjansen.

– Det har vært flere kamper denne sesongen du har tenkt at vi kunne trengt Danny Ings. Han ville tatt de gode løpene, kjempet, og scoret noen mål. Å få ham tilbake til pre-season kommer til å være som en ny signering.

God stemning i garderoben

– Jeg kan garantere at nye spillere kommer inn i et godt miljø. Vi har en perfekt balanse mellom å være gode venner, og gode lagkamerater. Spillere som finner på mye utenfor banen kjemper bedre for hverandre på banen.

– Liverpools tiltrekningskraft er helt klar. Det er ikke bare en fantastisk fotballklubb, det er også fantastiske mennesker her, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]