Tror Lovren og Grujic vil være tilbake i neste uke

Jürgen Klopp håper at Dejan Lovren og Marko Grujic kan begynne å trene sammen med resten av troppen igjen etter at treningsleiren på La Manga er over.

16. feb 2017 kl 15.06 Einar Kvande

Lovren og Grujic er ikke med til Spania. Lovren på grunn av kneskaden som holdt ham ute av kampene mot Hull og Tottenham, mens Grujic har slitt med en hamstringskade i lang tid.

Jürgen Klopp er imidlertid optimistisk med tanke på at duoen vil være i stand til å trene for fullt i neste uke.

– Det var den medisinske avdelingen som mente det var best at de ble igjen på Merseyside, forklarer Klopp til Liverpoolfc.com.

– Den medisinske staben som er med hit til La Manga kunne selvsagt ha gjort den eksakt samme jobben med spillerne, men vi har også fantastiske folk hjemme som kan ta vare på spillerne som ble igjen. Det virket mer fornuftig å la de skadede spillerne bli hjemme.

– Jeg har spesielt tro på at Dejan vil være tilbake i normal trening når vi kommer tilbake på søndag. Det hadde vært flott.

– Det samme gjelder Marko Grujic, som er nær å være tilbake, men ikke nær nok til å trene sammen med resten av troppen ennå. Det er ikke hyggelig for en spiller at han ikke får være med på dette, når han er så nær et comeback. Men han må bare gjøre det han må gjøre, og så får han begynne å trene med resten av gruppen igjen så snart han er klar for det.

– Skadene er den eneste grunnen til at de ble igjen hjemme. Det var ingen andre grunner til det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]