Tror Sturridge blir solgt i sommer

Daniel Sturridge og Cameron Brannagan er to av spillerne som James Pearce i Liverpool Echo tror vil forsvinne fra Liverpool i sommer.

15. feb 2017 kl 15.49 Einar Kvande

– Personlig tror jeg ikke at Daniel Sturridge fortsatt vil være Liverpool-spiller når neste sesong sparkes i gang, uttalte journalist Pearce da han svarte på spørsmål fra Echos lesere i dag.

– Han er blitt oversett av Jürgen Klopp i mange viktige kamper denne sesongen, og har slitt med å imponere manageren. Jeg tror ikke han passer inn i Klopps spillestil. Dersom situasjonen ikke endres drastisk fra nå av og frem til mai, forventer jeg at han flytter på seg i sommer.

– Jeg vil si at det også er sannsynlig at Cameron Brannagan vil forlate Liverpool på en permanent overgang i sommer. Han har masse talent, og vil få en god karriere. Men det faktum at Klopp har oversett ham i første halvdel av denne sesongen sier alt. Ovie Ejaria er kommet foran ham i køen.

– Det var snakk om en permanent overgang for Brannagan i januar-vinduet, men det ble helt stille etter at han skadet ankelen i desember. Jeg tror han kommer til å gjøre det bra på lån hos Fleetwood, og jeg er sikker på at flere Championship-klubber vil ha ham på listen over transfermål i sommer.

Ward og Flanagan

To andre spillere som er ute på lån denne sesongen er Danny Ward og Jon Flanagan.

– Danny Ward verdsettes høyt. Klopp ønsket at han skulle gå til Huddersfield og spille fast på et godt nivå, og han har gjort det. Om Klopp ser ham som en potensiell førstekeeper neste sesong er jeg ikke sikker på. Tiden vil vise det.

– Når det gjelder Flanagan, så ønsket Klopp at han skulle spille fast hos Burnley. Det har dessverre ikke blitt slik, og Flanagan har bare spilt åtte kamper for The Clarets så langt. Forhåpentligvis kan han avslutte sesongen sterkt, og gi Klopp noe å tenke på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]