U23 videre på straffer

Liverpool U23 tok seg videre i cupen da de slo Hull på straffer i dag.

19. mar 2017 kl 20.50 Arild Skjæveland

Da alles øyne var rettet mot Etihad Stadium, var Mike Garrity og hans gutter i aksjon i cupen. Og etter mye dramatikk, kom Liverpool seg videre til kvartfinale i U23 Premier League Cup.

Sheyi Ojo kom til flere sjanser i starten, men det var Hull City som tok ledelsen. Ben Hinchcliffe satte inn 1-0 før 20 minutter var spilt. 1-0 var også resultatet til pause.

Matt Virtue utlignet etter et innlegg fra venstre like etter pause, og da 90 minutter var spilt var det fortsatt likt mellom lagene.

I første ekstraomgang tok Liverpool ledelsen for første gang i kampen, ved Toni Gomes - men Luke Lofts fikk satt inn 2-2 for vertene. 2-2 var også resultatet etter den andre ekstraomgangen, og dermed skulle det avgjøres på straffer. Hull brente sin første, mens Liverpool satte samtlige - og er med det videre i cupen!