– Uavgjort var rettferdig

1-1 var et rettferdig resultat, mener Emre Can som ble kåret til banens beste spiller mot Manchester City av Liverpool.no.

20. mar 2017 kl 10.10 Einar Kvande

Etter en forrykende fotballkamp på Etihad delte Manchester City og Liverpool poengene.

– Det var en åpen kamp, hvor begge lag hadde store sjanser. Jeg tror ikke vi kan klage på at den endte 1-1, sier Can til Liverpoolfc.com.

– Manchester City hadde sjanser mot slutten, og vi hadde også en stor sjanse, så jeg synes 1-1 var greit, legger han til.

Mange vil hevde at tyskeren spilte sin aller beste kamp for Liverpool noensinne i går.

– Alle kamper er intense, men i dag var kampen kanskje enda litt mer intens enn til vanlig, for Manchester City er et lag som ønsker å spille fotball, og de gjorde det veldig bra, uttaler midtbanespilleren.

– Når du spiller foran den bakre fireren må du løpe mye. Jeg forsøkte å hjelpe laget i en intens fotballkamp. Vi er fortsatt et ungt lag.

Imponert over Milner

Liverpool tok ledelsen i kampen da James Milner satte inn sitt sjuende straffespark av sju mulige denne sesongen.

– Jeg har aldri sett en spiller som har vært så sikker fra straffemerket som Milner tidligere, sier Can.

– Han er utrolig på trening også. Hvert skudd ender i nettet. Straffesparkene hans er veldig godt plasserte.

– Milner spilte i tillegg en veldig god kamp. Det var ingen enkel oppgave for ham mot Raheem Sterling, som er rask og vanskelig å spille mot. Jeg er veldig glad for at Milner scoret nok en gang.

I den tyske landslagstroppen

Nå skal Can spille landskamper for Tyskland, før Merseyside-derbyet venter etter landskampene.

– Det blir en ny stor kamp, som vi selvsagt ønsker å vinne. Dette er en spesiell kamp for klubben, supporterne og oss spillerne. Det blir en hard, hard kamp.

– Everton har gjort det bra i de siste kampene, men vi har gjort det bra selv også. Det blir en interessant kamp, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]