Usikker til Plymouth-kampen

Lucas var ikke i kamptroppen mot Manchester United grunnet en kneskade.

17. jan 2017 kl 08.35 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo skriver at en kneskade kan holde Lucas Leiva ute av troppen når Liverpool spiller omkamp i FA-cupen på Home Park i Plymouth onsdag kveld. Den rutinerte midtbanespilleren var ikke aktuell til kamptroppen mot Manchester United på grunn av skaden.

Lucas ledet laget som kaptein i den første kampen mot Plymouth. Han startet også semifinalen i ligacupen mot Southampton på St Mary's.

Lucas var tiltenkt en startrolle i det som igjen blir et ungt Liverpool-mannskap i omkampen mot Plymouth. Pearce tror ikke laget blir så ulikt det som spilte 0-0 mot League Two-mannskapet på Anfield.

Sturridge starter på Home Park

Echo-journalisten skriver videre at Daniel Sturridge kommer til å spille på topp mot mannskapet til Derek Adams, etter at han ble sittende på innbytterbenken hele kampen på Old Trafford.

Spillere som Loris Karius, Joe Gomez, Alberto Moreno, Kevin Stewart, Ovie Ejaria, Sheyi Ojo og Ben Woodburn ventes også å starte kampen på Home Park.

Dette blir faktisk Liverpools første kamp på denne banen siden 1962, da klubbene møttes i gamle andredivisjon. De røde har ikke tapt mot et lag tre divisjoner under dem i FA-cupen siden de røk ut for Worcester City fra non-league i 1959.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]