Usikkert når Grujic vil være tilbake

Marko Grujic har gått skadet i over to måneder, og serberens første sesong i Liverpool har utviklet seg til å bli et aldri så lite mareritt.

16. feb 2017 kl 09.47 Einar Kvande

Totalt er det blitt kun fem kamper på Grujic denne sesongen. To innhopp fra benken i Premier League, samt to kamper fra start og ett innhopp fra benken i ligacupen.

James Pearce i Liverpool Echo kan berette at sist han sjekket så var ikke Liverpool FC sikre på hvor lenge midtbanespilleren vil være ute av spill.

Grujic meldte selv på snapchat den 11. desember at han var skadet, og Jürgen Klopp uttalte noen dager senere at det dreide seg om en muskelskade. Serberen var imidlertid tilbake i full trening og nærmet seg et comeback i begynnelsen av januar, da han på nytt fikk muskelplager i baksiden av låret. I ubekreftede meldinger fra Serbia ble det også hevdet at 20-åringen hadde pådratt seg en leddbåndskade, og ikke kunne regne med å være tilbake før i slutten av februar.

– Det har vært en tøff første sesong i Liverpool FC for Grujic, men han ble kjøpt inn som en spiller for troppen på lang sikt. Hans tid vil komme. Jeg liker spillestilen hans. Han er stor og sterk, slår gode pasninger og kan også avslutte. Han har alt du trenger for å lykkes i engelsk fotball, mener Pearce.

Grujic er ikke med Liverpools tropp til La Manga.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]