Van Dijk må selv tvinge frem en overgang

Southampton ønsker ikke å selge Virgil van Dijk, og spesielt ikke til Liverpool.

7. jun 2017 kl 09.43 Einar Kvande

Southampton FC hadde styremøte i går, hvor Virgil van Dijks påståtte ønske om en overgang til Liverpool sto på agendaen.

The Saints har bedt Premier League om å etterforske om det har vært ulovlig kontakt mellom Liverpool og den nederlandske midtstopperen.

Southampton har fortsatt ikke mottatt noe bud fra Liverpool på van Dijk, og spilleren har ikke fått tillatelse til å snakke med Anfield-klubben om sin fremtid.

Kommer til å kreve mellom 65 og 75 millioner pund

Southern Daily Echo melder at Southampton ønsker at 25-åringen skal fortsette på St Mary's i minst en sesong til, og mener at de har gjort seg fortjent til lojalitet fra midtstopperen.

Lokalavisen i Southampton skriver videre at dersom det skal være aktuelt for Southampton å gi slipp på Van Dijk, så vil det være til en pris langt over markedsverdien som de regner for å være 60 millioner pund.

Southern Daily Echo tror at Van Dijk selv må presse gjennom en overgang dersom han skal havne i Liverpool. The Saints er svært lunkne til å gjøre forretninger med Liverpool, og vil derfor kreve mellom 65 og 75 millioner pund for stopperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]