– Van Dijk vil til Liverpool

Liverpool leder nå kampen, og spilleren selv ønsker seg til Anfield.

5. jun 2017 kl 18.11 Arild Skjæveland

Det er Liverpool Echo som melderat Virgil van Dijk har informert Liverpool om at foretrekker å komme til Anfield. Nederlenderen er kanskje den aller mest ettertraktede spilleren i Premier League denne sommeren, og har blitt linket til samtlige toppklubber.

Den siste uka har det blitt hevdet at det står mellom Liverpool og Manchester City, men nå skal det altså være Liverpool som er i førersetet.

Tidligere i dag stoppet den engelske bookmakeren Ladbrokes spill på hvor Virgil van Dijk kom til å ende opp.

Ingen avtale klar

Selv om van Dijk vil til Anfield, har ikke klubbene blitt enig om noen avtale. Det har blitt spekulert i overgangssummer på over 50 millioner pund, og Celtic skal ha 10 prosent av en eventuell overgangssum.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Southamptons krav vil være nærmere 60 millioner, men dette er en pris de helrøde er villig til å betale for å få spilleren til Merseyside.

Når det kommer til de personlige betingelsene, skal Liverpool være villig til å matche lønna midtstopperen ville fått hos Manchester City og Chelsea, noe som betyr at han trolig vil bli av klubbens aller best betalte spillere.

Echo hevder videre at nederlenderen og hans representanter har vært veldig imponert over Klopps entusiasme, og tyskerens planer for Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]