– Veldig positive samtaler

Liverpool lar seg ikke skremme av prislappen til Naby Keïta, og leder kampen om van Dijk.

26. mai 2017 kl 17.10 Marius Rabben

Inn mot sommervinduet skal de røde være i førersetet om å sikre seg underskriften til den 22-årige midtbanespilleren til RB Leipzig. Men klubben er forberedt på hard konkurranse.

Keïta vil trolig koste opp mot 50 millioner pund, og er ifølge Goal en prioritet for Liverpool i sommer. Nettstedet skriver at Jürgen Klopp vurderer den guineanske landslagsspilleren som en av verdens beste i sin posisjon.

Forsiktig optimisme

Derfor skal de røde være villige til å punge ut det RB Leipzig krever, noe som i så fall smadrer klubbrekorden på 35 millioner pund for Andy Carroll i 2011.

Etter ligafinalen mot Middlesbrough innrømmet Klopp at «det meste av arbeidet er gjort» når det gjelder forberedelser til sommervinduet.

Goal hevder at klubben er i «veldig positive samtaler» med Keïtas representanter, og at det er en forsiktig optimisme for en overgang.

Agentene til Keïta og Sadio Mané er fra samme agentbyrå, og sistnevntes suksess kan hjelpe i forhandlingene.

Utenfor banen la nemlig klubben til rette for blant annet et spesielt bønnerom på Melwood da Mané ble hentet, og ansatte en personlig kokk for senegaleseren.

Dette er små detaljer som passer med Klopps ambisiøse visjoner for klubben, skriver Melissa Reddy i Goal, noe Keïta kan bli en del av.

RB Leipzig har riktignok gjort det klart at de ikke ønsker å selge noen av førstelagsstjernene, men bud på nærmere 50 millioner pund kan være nok til å ombestemme seg.

Favoritter til å hente van Vijk

Liverpool skal på sin side være forberedt på å punge ut den summen flere ganger i sommer for å styrke laget og konkurransen innad i stallen, ifølge nettstedet.

Goal legger til at samtaler med representantene til Southampton-stopperen Virgil van Dijk indikerer at Liverpool er favoritter til å sikre seg ham. I likhet med Keïta er det naturlig nok mange klubber som er med i kampen om signaturen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]