– Vi kunne ha vunnet denne kampen

Georginio Wijnaldum er ikke helt fornøyd med at Liverpool bare fikk med seg ett poeng fra Etihad.

20. mar 2017 kl 10.59 Einar Kvande

Wijnaldum er enig med Emre Can i at 1-1 var et rettferdig resultat, men nederlenderen er likevel irritert over at Liverpool ikke fikk med seg alle tre poengene fra sesongens beste Premier League-kamp.

– Jeg er litt skuffet, men ikke så veldig mye heller, for City kunne fort ha gjort to mål mot slutten. Men før vi slapp inn målet hadde vi sjansen til å gå opp i 2-0. Vi hadde flere sjanser som vi ikke tok vare på, slår Wijnaldum fast til Liverpoolfc.com.

– På stillingen 1-1 hadde vi en stor sjanse ved Adam Lallana, som vi ikke tok vare på, så det er grunnen til at jeg er litt skuffet, selv om jeg synes uavgjort var et rettferdig resultat, forklarer nederlenderen.

Gini slutter seg nå til Nederlands landslagstropp, men har allerede Everton-kampen på aprils første dag i tankene. Det blir slett ingen aprilspøk, slår han fast.

– Vi må sørge for at vi ikke taper kamper. I fotball kan alt skje i løpet av en kamp. Dersom vi spiller som mot City, hvor du kunne se innsatsviljen til laget, blir det vanskelig å slå oss. Det er hva vi må gjøre i hver eneste kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]