Skuffet Klopp mente det var fremgang:- Vi må sette sjansene

Jürgen Klopp hevdet at Liverpool ikke kunne gjort så mye mer i 2.omgang mot Southampton, annet enn å ta vare på en eller flere av alle de sjansene som ble skapt.

25. jan 2017 kl 23.46 Torbjørn Flatin

- Southampton vant begge kampene, slik at det ikke er vanskelig å innrømme at de fortjente å gå til finalen, åpnet Jürgen Klopp med da han ble spurt av Sky Sports rett etter at muligheten til finale i ligacupen gikk fløyten.

Manageren mente imidlertid at dette var en annen kamp enn mot Swansea, og at marginene denne gangen spilte mot hans lag.

- Vi spilte bra. Jeg vet ikke om vi kan skape mer enn vi gjorde i 2.omgang, da vi hadde 5-6 gode sjanser, men vi er nødt til å ta vare på de mulighetene vi får.

- Southampton er et godt lag, et bedre lag enn Swansea, og de er en trussel på kontringer slik at vi kunne heller ikke ta for store sjanser.

- I 1.omgang hadde de 2-3 sjanser etter kontringer, men ikke noe mer og jeg er fornøyd med det spillet vi viste. Det er bare det at i fotball må du score på de sjansene du skaper.

- Dommeren så heller ikke at Long handset mot slutten av kampen og det har vært flere slike situasjoner for oss i det siste. Mot Manchester United scoret de etter en offside, men ingen snakket om det etterpå. Nå er det ingen som snakker om at det skulle ha vært straffespark, og det forundrer meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]