– Vi må være modige

Jürgen Klopp sier at hans spillere vil være klare til tirsdagens møte med ligaleder Chelsea, hvor Adam Lallana og Sadio Mané ventes å være tilgjengelige.

30. jan 2017 kl 15.03 Torbjørn Flatin

Klopp ga inntrykk på dagens pressekonferanse at den psykiske tilstanden til Sadio Mané ville være minst like viktig som den fysiske, etter at han misset det avgjørende straffesparket da Senegal ble slått ut i kvartfinalen i Afrikamesterskapet. Nøkkelspilleren kommer tilbake til England i kveld og knytter seg til troppen i morgen tidlig foran kampen mot Chelsea.

Adam Lallana er ventet å spille mot Chelsea, etter å ha kommet tilbake i trening etter sitt kutt, mens det samme ikke er tilfellet med Nathaniel Clyne som virker lite aktuell til kamp tirsdag kveld. I så fall ventes unge Trent Alexander-Arnold igjen å starte på høyrebacken, som var en viktig årsak til at Connor Randall ble benyttet i helgen mot Wolves.

Med Adam Lallana og Sadio Mané tilbake i troppen kan det bli første gang siden november at firkløveret Lallana, Mané, Coutinho og Firmino kan være på banen sammen igjen.


Kamp mot Chelsea

- Vi må være modige, forklarte Jürgen Klopp foran møtet med Chelsea. – For oss er det nødvendig at alle gir alt de har, på og utenfor banen.


- Vi vet om deres kvalitet og deres kontringsspill. Det er på alle måter et virkelig lag.

- Det vil bli vanskelig, men vi vil være klar til kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]