Fra møte mellom Klopp og spillerne:- Vi trives ikke nok på banen

Jürgen Klopp mener at hans spillere ikke trives nok med sin jobb om dagen, og at samme type forsvarsfeil i 2017 må lukes vekk.

24. jan 2017 kl 00.07 Torbjørn Flatin

- Det var fordi målene vi har sluppet inn i 2017 har vært litt av samme sak, forklarte Jürgen Klopp til Liverpool Echo da han skulle forklare hvorfor det ble holdt et timelangt møte med spillerne dagen etter tapet mot Swansea. Det ble benyttet video for å understreke feil som har bidratt til at Liverpool bare har vunnet en av seks kamper siden nyttår.

- Innkast bidrar litt for mye til de baklengsmålene vi slipper inn, er en liten lettelse på sløret fra Klopp om de problemene som hans mannskap sliter med defensivt.

- Vanligvis greier ikke motstanderne å skape mange sjanser mot oss, og det er et godt tegn. Manchester United var et unntak, men det tror jeg hadde med omstendighetene å gjøre.

- For noen uker siden snakket alle om keeperen. For øyeblikket har det absolutt ingen innflytelse på de baklengsmålene vi slipper inn. Veldig ofte skjer den siste feilen i området til midtstopperne, men det vil være for lett bare å skylde på dem.

- Vi må trives med den rollen vi spiller i kamper, fortsetter Klopp og penser inn på det offensive spillet.

- Vi er Liverpool som spiller god fotball, men vi trives ikke med det vi holder på med.

- Hvis du er et lag i bunnen av tabellen, da kan du bruke ti prosent til kontringer, dødballer og slikt, og må forsvare deg 80-90 prosent av tiden.

- Slik vi spiller er vi dominerende i 70-80 prosent av alle kampene vi spiller. Det er noe vi må trives med, selv om vi ikke får noe gjennombrudd etter fem minutter.

- Det er noe av det vi snakket om, det var et møte om fotball.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]