Videre som gruppevinner

England med Ovie Ejaria og Sheyi Ojo på laget slo vertsnasjonen Sør-Korea 1-0 i U20-VM.

26. mai 2017 kl 14.59 Einar Kvande

Ejaria spilte hele kampen, og hadde to av Englands største sjanser, en i hver omgang. Midtbanespilleren var en av Englands mest toneangivende spillere og gjorde en meget god kamp. Han fikk en smell i baksiden av foten på overtid, og måtte ha behandling.

Sheyi Ojo kom inn i det 85. minutt i en kamp der det ble spilt fem minutter overtid, og var nær ved å score med sin første involvering, da et innlegg skiftet retning i et koreansk bein, men vertenes keeper klarte med nød og neppe å forhindre at ballen trillet over mållinjen.

Resultatet betyr at England er videre fra gruppe A som gruppevinnere, og vil nå møte den beste treeren fra gruppene C, D og E i 1/8-finalen som spilles 31. mai.