Vil gjøre overgangen permanent

Crystal Palace håper på enighet med Liverpool i sommervinduet.

17. mai 2017 kl 11.49 Marius Rabben

London-klubbens styreformann, Steve Parish, legger ikke skjul på at Mamadou Sakho er ønsket med videre etter å ha imponert stort før han skadet kneet i april.

– Summen må være riktig for oss og for Liverpool, og jeg regner med at det blir forhandlinger om det, og hvis vi kan gjennomføre det, er det selvsagt noe vi ønsker, sier Parish til Holmesdale Radio.

– Jeg skal ikke prøve å tone det ned, han er en veldig, veldig god spiller. Jeg tror at han trives her, og vi liker ham, så vi håper at vi kan klare det.

Har imponert

Allerede i Palace-debuten fikk Sakho bestemannsprisen av blant annet BBC. Laget holdt nullen i fire kamper og vant fem av åtte ligakamper før vridningen i kneet mot Tottenham.

– Spilleren kunne dratt hvor som helst så fort han ble skadet. Han kunne dratt tilbake til Liverpool, men han har blitt værende med oss, og var der på søndag. Man kan ikke bli mer imponert av det, sier Parish.

– Man kan ikke lure noen ved å si at han ikke utgjorde en massiv forskjell for oss, for vi har vunnet noen store kamper med ham.

– Han er en veldig hyggelig fyr, en stor karakter, og han er respektert av alle spillerne. Dette er noe vi ønsker å få til, men det er selvsagt mye vi må gjøre i sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]