PÅ VEI?  Virgil van Dijk ønsker seg til Liverpool og står øverst på Klopps handleliste.

Vil sende Sakho motsatt vei

Liverpool vil prøve å få Mamadou Sakho med i en byttehandel med Southampton.

Virgil van Dijk har informert om at han ønsker seg til Anfield i dette overgangsvinduet, men så langt har ikke Liverpool lagt inn noe formelt bud. Det vil snart komme, melder Chris Bascombe i Telegraph

Sakho i byttehandel?

Van Dijk verdsettes til 60 millioner pund, som vil være ny overgangsrekord for Liverpool. Det vil også gjøre han til verdens dyreste forsvarsspiller.

Liverpool vil nå undersøke muligheten for å få involvert Mamadou Sakho i en byttehandel, der franskmannen går motsatt vei.

Sakho hadde et meget vellykket låneopphold i Crystal Palace i den andre halvdelen av forrige sesong, og Southampton er en av klubbene han har blitt linket til. 

Klubben fra sørkysten var interessert i Sakho i januar, men følte at Liverpools pris var for stiv. Etter prestasjonene hans i Crystal Palace skal flere klubber i Europa ha vist interesse.

Liverpool verdsetter Sakho til 30 millioner pund.

Langt igjen

Selv om spilleren har fortalt hvor han vil, så er det mye som gjenstår før han blir rød. Bascombe tror det må mange tøffe forhandlinger til før en avtale kan komme i orden. 

Southampton har planer om å kjempe for å beholde midtstopperen, og føler de er i posisjon til å avvise alle bud. 25-åringen har enda fem år igjen av sin kontrakt på St. Mary’s.

Så langt har altså ingen bud kommet, og van Dijk har heller ikke formelt bedt om å bli solgt. På Anfield håper de spilleren skal bli rød før pre-season starter.

Del

Virgil Van Dijk

14.10.2017 23:49

Barcelona akter å gi Liverpool konkurranse om Van Dijk

03.10.2017 15:43

Van Dijk åpner for overgang i januar

Virgil van Dijk legger ikke skjul på at han ønsker overgang til en større klubb, og gjerne i januar.

30.09.2017 10:22

Vil gjøre et nytt forsøk på Van Dijk

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+