Vil utnytte tiden foran neste kamp

Jürgen Klopp har lagt en plan for perioden som venter før møtet med Leicester.

12. feb 2017 kl 08.49 Marius Rabben

En tidlig exit i FA-cupen har sørget for at det nå, etter den imponerende oppvisningen mot Spurs, er drøyt to uker til Liverpool skal i aksjon igjen.

Manageren sier han skal bruke den halve måneden som en oppkjøring på treningsfeltet til de 13 kampene som gjenstår.

Pre-season

– Vi har 14–15 dager, så det er to eller tre dager med hvile, og så er det pre-season for resten av sesongen. Det er slik vi forstår situasjonen nå, forklarer han.

– Vi er nødt til å utnytte dette. Uansett hva jeg sier nå, så vil det ikke hjelpe. Vi må benytte oss av tiden til å vise laget hvorfor vi ligger der vi ligger (i toppsjiktet av tabellen).

Etter 2–0 over Tottenham klatret rødtrøyene opp på en foreløpig fjerdeplass, før Manchester City spiller sin kamp mot Bournemouth borte mandag kveld.

– Fornuftig

Fra andreplasserte Tottenham er det nå kun to poeng ned til Manchester United på sjette.

– Det er ikke synd (at vi ikke har kamp neste uke). Jeg elsker fotball, men jeg har ingen problemer med perioder hvor vi virkelig kan få trene. Vi ønsker å bruke den tiden, og forhåpentlig kan alle se at det er fornuftig.

Kampen mot Leicester på King Power Stadium spilles mandag 27. februar, og påfølgende lørdag (4. mars) kommer Arsenal på Anfield-besøk.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]