Elsker å spille sammen med Mohamed og Bobby

Liverpools tre på topp, Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah scoret totalt 91 mål i alle turneringer forrige sesong. Det hevet forventningene til trioen foran denne sesongen.

15. nov 2018 kl 19.39 Einar Kvande

Sadio Mané noterte seg for 20 scoringer for Liverpool forrige sesong. Tre måneder inn i den nye sesongen står han bokført med 7 mål, og er dermed i rute til å nå like mange scoringer som i 2017/18.

– Dette virker motiverende for meg. Jeg føler det ikke som noe press, sier senegalseren i et intervju med Goal.com.

– Vi er fortsatt unge, og vi vet vi har et godt lag. Vi vil fortsette med å gjøre vårt beste, men vi føler ikke noe press på oss. Press hjelper ikke noen, slår han fast.

– Forrige sesong var det selvsagt ingen som forventet at vi skulle score så mange mål. Denne sesongen gjør kanskje folk det. Men det er ikke press, det gir oss bare motivasjon til å gjøre det enda bedre. Det trenger du.

Trofeer er viktigst

– Målet til alle spillere er å bli bedre og bedre. Det er derfor vi jobber så hardt på trening. Men vi glemmer ikke at vi er et lag, og det viktigste er å vinne trofeer. Dersom mine scoringer hjelper oss til det, eller Mo eller Bobbys scoringer, da er det en drøm som går i oppfyllelse.

– Selvsagt ville jeg elske å score mer enn jeg gjorde forrige sesong, men bare dersom det hjelper oss å vinne noe!

– Jeg liker å spille sammen med disse gode spillerne. Det gjør alt enklere for meg. Vi står hverandre veldig nær. Vi elsker å spille sammen, og vi elsker å gi hverandre pasninger som resulterer i mål. Det er utrolig å spille sammen med Mo og Bobby.

– Vi er heldige, for alle snakker om meg, Mo og Bobby, men tro meg, jobben starter bakfra. Vi er Liverpool, og vi har gode spillere over hele fjøla. Det er hva som danner grunnlaget, og gjør det enklere for oss spissene å skinne, avslutter Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]