Tre kjappe før Fulham-kampen:– Er det hodepine for Klopp, er det migrenetilstander for oss supportere

Bør Trent Alexander-Arnold fortsette, skal Firmino eller Sturridge starte, og hva skal Klopp gjøre med midtbanen? Her kan du også sette opp dine 11.

10. nov 2018 kl 11.37 Arve Vassbotten

Trent Alexander-Arnold har hatt noen kamper med problemer. Bør han fortsette på backen, eller vil du gjøre noe endringer i forsvaret?

Torbjørn Flatin: Jeg tror han kunne hatt godt av en liten pause nå. La ham få en kamp på U23 for å bygge opp litt selvtillit igjen. Hadde Nathaniel Clyne vært på det nivået da han også spilte på landslaget ville det vært en lett avgjørelse, men det er han opplagt ikke. Personlig vil jeg helst ha Gomez i midten sammen med van Dijk, men trolig flytter Klopp Lovren inn i midtforsvaret hvis Trent settes ut.

Arild Skjæveland: Trent Alexander-Arnold har hatt to svake kampar på rad, men eg håpar han får denne kampen og. Litt fordi Joe Gomez har slitt med denne ankelskaden, og om han er heilt frisk vil eg gjerne sjå han i midtforsvaret - men og litt på grunn av motstanderen. Nathaniel Clyne trente, og det er kanskje ein god kamp for han, men eg håpar Trent får muligheten her til å få ein god opplevelse. Han skal stoppe Ryan Sessegnon, men samtidig vil eg tru det er ein kamp der Liverpool dominerer og han er mykje involvert offensivt.

Tor Sandø: Fulham-kampen er kanskje en kamp for å holde Nathaniel Clyne varm. Trent spilte ikke godt i Beograd, men det er jo mulig at Klopp tenker å fortsette med han slik at han får muligheten til å spille seg i form igjen, men kanskje er det også tid for å tenke nytt. Det er verdt å stille seg spørsmålet om dekningen på høyre backplass er god nok. Det er lenge siden Clyne har vært i troppen. Nå har jo Fabinho også erfaring som høyreback, men det er vel mer tvilsomt. Midtstopperplassen er også et åpent spørsmål. Hvem spiller midtstopper med van Dijk, når både Gomez og Lovren har slitt med skader. Muligens blir det Matip som får en ny mulighet tross en ikke alt for heldig opptreden mot Røde Stjerne. Robertson på venstre er bankers!

Eg håpar Trent får muligheten her til å få ein god opplevelse.Arild Skjæveland

I vår nyeste podcast diskutere vi Røde Stjerne-kampen, og problemområdene Klopp må se på før Fulham.

Hvilke spillere ønsker du å se på midtbanen i møte med Fulham?

Torbjørn Flatin:Det føles som å sette hånda ned i vepsebolet, selv om jeg har sett det har blitt nevnt, men jeg ville satt inn Jordan Henderson. Ingen langsiktig løsning, men Liverpool behøver å finne igjen intensiteten i sitt spill og jeg tror Hendo kan bidra med det. Det føles kanskje litt defensivt, men jeg ville satt inn igjen Fabinho. Han slet mot Arsenal, men Fulham på Anfield blir ikke det samme og han kan dekke opp for to energiske indreløpere som ønsker å involvere seg i angrepsspillet. Jeg håper også Naby Keita er helt kampklar og kan begynne å influere midtbanen slik jeg mener han er i stand til å kunne gjøre.

Arild Skjæveland:Fabinho var fryktelig mot Arsenal, men eg veit ikkje om det er rett å sette han ut for det. Spesielt ikkje mot tabelljumboen. Gini Wijnaldum, Naby Keita og Xherdan Shaqiri hadde vore gøy, men eg tvilar på det blir såpass offensivt. Kanskje Fabinho for Naby, så kan heller han komme inn og gjere comeback etterkvart.

Tor Sandø:Godt spørsmål. Er det en hodepine for Klopp, så er det migrenetilstander for oss supportere. De siste kampene har iallefall vist at Lallana bør ha noen gode økter på treningsfeltet før neste opptreden. Det har vært skrevet en hel del om midtbanebalansen etter at denne ikke var særlig god, verken i London eller i Beograd. Sliter Klopp med å finne den, så skal ikke jeg rekke opp hånda og si at jeg har løsningen. Jeg tror Keita får sjansen og jeg krysser fingrene for at han viser seg som den klassespilleren han er og slipper ytterligere skader. Sannsynligheten for at Milner og Wijnaldum får nye muligheter er relativt store. Litt overraskende at Henderson er tilbake på det engelske landslaget når han sliter med en hamstringskade. Betyr dette at han er kvitt den, så kan det jo hende at han spiller og Milner hviler, men jeg tviler. Fabinho er også et alternativ på midten, men er Keita klar, så mener jeg han bør spille.

Det føles som å sette hånda ned i vepsebolet, men jeg ville satt inn Jordan Henderson.Torbjørn Flatin

Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR

Firmino hvilte fra start, men kom så inn for Sturridge. Vil du la ham hvile igjen mot Fulham og ser du for deg andre endringer foran?

Torbjørn Flatin:Det blir en fortsettelse av spørsmålet over, for Xherdan Shaqiri «må» inn i startoppstillingen på søndag. Han vil være et alternativ som en offensiv midtbanespiller, eller kanskje mest som en av tre i 4-2-3-1, men jeg ville likt å se ham på høyrekanten med beskjed om å komme innover for å skape og skyte. Roberto Firmino er en viktig spiller for laget, men han har ikke vært bra i det siste og jeg synes ikke det ville vært urimelig at han måtte spille seg inn igjen, og i så fall blir det Mo Salah sentralt og Sadio Mané ute til venstre.

Arild Skjæveland:Eg vil ha Roberto Firmino inn igjen på laget. Daniel Sturridge kan godt gå tilbake med å vere ein innbyttar og komme inn med noko anna frå benken - for laget fungerer så mykje betre med Firmino, sjølv om han ikkje har vore heilt 100 prosent. Kjør på med alt me har, rett før landslagspausen.

Tor Sandø:Roberto Firmino bør ikke hvile nei. Jeg mener at det er så viktig å komme seg i vinnersporet igjen hjemme mot Fulham at alle våre beste menn nå må i aksjon. For å holde følge med våre sterke konkurrenter i toppen av tabellen, så betyr dette bare en ting, eller i virkeligheten tre; Firmino, Salah og Mané. Daniel Sturridge fikk en sjelden mulighet fra start i Champions League tirsdag. Han er en god mann å sette innpå dersom det ikke fungerer for de foran og da kan han godt få mer enn sju-åtte minutters spill, som han pleier å få.

Jeg mener at det er så viktig å komme seg i vinnersporet igjen hjemme mot Fulham at alle våre beste menn nå må i aksjon.Tor Sandø

Har du innspill til journalisten?
[email protected]