Ojo tilbake etter skade

Sheyi Ojo har stått over Fulhams seks siste kamper, men var tilbake som innbytter i 2-0 seieren over Wolverhampton. Debuter for to av de utlånte.

26. feb 2018 kl 19.35 Einar Kvande

Sheyi Ojo kom inn fra benken etter 64 minutters spill da Fulham vant 2-0 over Wolverhampton på Craven Cottage i helgen. Dette var Ojos første kamp for Fulham siden han ble byttet ut etter 52 minutter i 1-0 seieren over Middlesbrough på Riverside den 13. januar.

Kort tid etter Middlesbrough-kampen ble Ojo skadet på Fulham-trening, og selv om han var tilbake i full trening allerede den 7. februar var han ikke tilbake på banen i kamp før nå på lørdag, altså 17 dager senere. I denne perioden har han gått glipp av seks kamper for Fulham.

Debuter for Markovic og Flanagan

Lazar Markovic spilte sin første kamp på utlån for Anderlecht da de slo Taiwo Awoniyis Royal Excel Mouscron 5-3 i helgen. Awoniyi scoret sitt lags første mål, hans åttende for sesongen.

En annen som debuterte for sin utlånsklubb var Jon Flanagan. Han var innbytter for Bolton i den målløse kampen mot Norwich.

I Championship satt Marko Grujic og Ryan Kent på hver sin benk i nabo-oppgjøret mellom Cardiff og Bristol City på søndag. Cardiff vant kampen 1-0, og Kent entret banen etter 85 minutter, noe som var tre minutter etter vertenes vinnermål. Grujic kom ikke på banen.

På fredag spilte Divock Origi hele kampen da Wolfsburg spilte uavgjort 1-1 mot Mainz.

Klar for sluttspill

På Kypros var Allan Rodrigues de Souza i aksjon, og spilte hele kampen da Apollon Limasssol vant 4-1 over Ethnikos Achna. Dette var siste ordinære seriekamp, og Apollon endte på andreplass, noe som betyr at de vil være med når det skal spilles sluttspill mellom de seks beste lagene.

Pedro Chirivella spilte fra start for Willem II søndag, og hjalp laget til en 1-0 seier over Roda JC i Eredivisie.

Connor Randall var ubenyttet reserve da Hearts tapte 2-0 for Rangers.

I League Two spilte Corey Whelan hele kampen da Yeovil tapte 1-0 for Carlisle.