Frankrike er verdensmestere i fotball

Det gikk ikke for Dejan Lovren og Kroatia.

15. jul 2018 kl 19.04 Arild Skjæveland

Verdensmesterskapet i Russland er historie.

Frankrike vant VM-finalen i Moskva, etter å ha slått Kroatia 4-2. Franskmennene ledet 2-1 til pause etter selvmål fra Mario Mandzukic og en straffe fra Antoine Griezmann. Ivan Perisic scoret kroatenes mål.

I den andre omgangen la Paul Pogba på til 3-1, Kylian Mbappe til 4-1, før Mandzukic utnyttet en enorm keepertabbe fra Hugo Lloris med 20 minutter igjen. Flere mål ble det ikke.

Lovren spilte hele kampen

Dejan Lovren spilte samtlige 90 minutter i finalen, men kan ikke få skyld for noen av baklengsmålene. Liverpool-stopperen kan nå ta ferie i tre uker – før han kommer tilbake til Melwood uken før åpningskampen mot West Ham.

Liverpool-linkede Nabil Fekir kom inn og spilte de siste ni minuttene for Frankrike. Nå som mesterskapet er over får vi forhåpentligvis svar på om han har en fremtid på Anfield eller ikke.