Landskamper med Liverpool-spillere:Wijnaldum-dobbel sikret nederlandsk seier

Gini i storform for landslaget.

13. okt 2019 kl 19.59 Arve Vassbotten

Nederland vant søndag 2-1 borte mot Hviterussland i EM-kvalifiseringen. Begge målene ble scoret av Gini Wijnaldum, som også var nær å score hattrick på overtid.

Etter 32 minutter stanget han inn et innlegg fra Quincy Promes, og etter 41 minutter scoret han på et vanvittig skudd i krysset.

Van Dijk feilberegnet

Hviterussland fikk en redusering etter 53 minutter ved Stanislav Dragun, som dukket opp bak Virgil van Dijk i feltet, og Liverpool-stopperen feilberegnet noe da han skulle klarere.

Wijnaldum var også nær å få en assist, da han etter 78 minutter spilte fri Donyell Malen, men han bommet alene med keeper i god posisjon.

Rett før slutt kunne Wijnaldum score et perfekt hattrick da han forsøkte seg med venstrefoten, men falt i skuddøyeblikket.

Andre Liverpool-spillere i aksjon

Skottland vant på sin side 6-0 mot San Marino søndag, og Andy Robertson spilte hele kampen uten å få mål eller assist denne gangen. Belgia vant 2-0 borte mot Ksakhstan, mens Divock Origi ble sittende på benken hele kampen. Både Fabinho og Firmino spilte da Brasil spilte 1-1 mot Nigeria i en vennskapskamp tidligere i dag. Firmino spilte 63 minutter, mens Fabinho spilte de siste 10 minuttene.

I kampen mellom Wales og Kroatia endte det 1-1. Harry Wilson kom inn etter 68 minutter. Dejan Lovren spilte hele kampen for Kroatia. Skottlandslo San Marino 6-0. Andy Robertson spilte hele kampen for Skottland.