Englands høyreside kan bli Liverpools høyreside?

Alex Oxlade-Chamberlain og Trent Alexander-Arnold markerte seg for England.

14. nov 2019 kl 23.02 Torbjørn Flatin

Da Alex Oxlade-Chamberlain ga England ledelsen med en fin avslutning i det 11. minutt mot Montenegro var det den første scoringen som en Liverpool-spillere har gjort i en offisiell kamp for «de tre løvene» på over tre år.

Assist fra Trent

Ox spilte ute til høyre som en av tre framme og hadde Trent Alexander-Arnold bak seg på høyrebacken.

De var involvert i både 4-0 og 5-0 i en 1. omgang hvor England kunne spasere seg fram til avansement i EM-sluttspillet til sommeren.

Trent spilte fram Alex, som slo innlegget som etter litt om og men havnet hos Marcus Rashford.

Den femte scoringen betød hattrick for Harry Kane og overskrifter sikret for kapteinen, etter at et langt og lavt innlegg fra Alexander-Arnold hadde funnet spissen foran mål.

Mål fra offensive midtbanespillere

Oxlade-Chamberlain scoret sitt første mål for England i sin 34. landskamp, som Liverpool-spiller, og begynner å vise gryende scoringsform etter flere fulltreffere for Liverpool i Champions League i det siste.

Det vil glede Jürgen Klopp at hans offensive midtbanespiller nå får god matchtrening. En annen kandidat til en offensiv rolle som indreløper, Naby Keita, scoret for øvrig for Guinea i kveld da han var helt fremme foran keeper på en retur.

Ox ble byttet ut etter 56 minutter, mens Joe Gomez kom inn som høyreback etter 70 minutter og hvor Trent Alexander-Arnold da ble flyttet fram på midtbanen.

Jordan Henderson var suspendert og satt og så kampen sammen med Raheem Sterling.