- Erfaring vil hjelpe oss mot Porto

James Milner er imponert over hvordan dagens Liverpool får resultater, både på gode og ikke så gode dager.

16. apr 2019 kl 20.54 Torbjørn Flatin


- Vi må konsentrere om oss selv, forklarte James Milner til pressen foran returen mot Porto, hvor Liverpool har en ledelse på 2-0 å gå på.

- Jeg tror erfaringen med å ha vært i tre finaler vil hjelpe oss. Alle slike sitasjoner under stort press vil hjelpe oss som en tropp.

- Det er selvtillit i troppen nå. Du vil aldri spille ditt beste over en hel sesong, men det har imponert meg mer enn noe annet. Hvordan vi har gjort det på dager hvor vi ikke har vært på vårt beste, hvordan vi har kjempet oss til resultater.

- Vi vet hvor vanskelig dette vil bli, fortsetter veteranen om møtet i morgen kveld. – 5-0 var noe av et falskt resultat her forrige sesong. Hvis jeg var i den garderoben til Porto ville jeg ønske å gi et svar til Liverpool. Et mål den ene eller andre veien vil forandre hele bildet.

- Vi vet alle hvor god han er, svarte Milner på spørsmål om midtbanekollega og kaptein Jordan Henderson. – Han er en god leder som har gjort det meget bra som anker. Du vil ikke få overskrifter ved å spille der men han har prestert fantastisk. Det er fint at han nå i det siste har fått mer honnør for det han gjør. Han har stor innflytelse på laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]