Salah ute mot Barcelona dersom han har hjernerystelse

Det har enda ikke blitt avklart hvor stort omfanget av skaden Mohamed Salah fikk mot Newcastle er, men tidligere medisinsk sjef i Liverpool Dr. Peter Brukner kommer med dårlig nytt for Liverpool-fans.

6. mai 2019 kl 00.43 Odd Sindre Tonning

På søndag gjennomførte Salah tester for å finne ut av om han pådro seg en hjernerystelse i kampen mot Newcastle, ifølge Daily Mail. Hva resultatene av disse testene har sagt er ikke kjent, men dersom det er en hjernerystelse det er snakk om vil Salah gå glipp av returoppgjøret mot Barcelona.

Han kan også stå i fare for å gå glipp av sesongavslutningen mot Wolverhampton. Dette forteller den tidligere medisinske sjefen til Liverpool, Dr. Peter Brukner til Daily Mail.

– Ideelt sett ønsker vi å se at en spiller er helt symptomfri før de får spille igjen. Helst ønsker vi at de får en hel uke med hvile dersom det er snakk om hjernerystelser. I denne situasjonen, med Barcelona-kampen rett rundt hjørnet, vil du vurdere situasjonen dag for dag.

Han understreker også at uansett hvor god en spiller er, så er det helsen som kommer først, og dersom Salah ikke er frisk til tirsdag, så kommer han heller ikke til å spille. Dr. Brukner sier også at Salah helst burde være bra på søndag med tanke på å være klar til tirsdags-kampen.

– Dersom Salah forstatt har problemer på søndag, dagen etter at han fikk hodeskaden mot Newcastle, så har han ikke så gode sjanser til å spille i Champions League mot Barcelona på tirsdag.

Men foreløpig er det altså ikke kjent hvor stort skadeomfanget er, og vi må bare avvente nærmere beskjeder fra spilleren selv, Jürgen Klopp eller klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]