Salah var involvert i to scoringer - Keita ble spart

Søndag kveld ble det spilt privatlandskamp mellom Egypt og Guinea.

16. jun 2019 kl 23.13 Arild Skjæveland

Mohamed Salah har vært på ferie siden Champions League-finalen, men møtte i forrige uke opp sammen med landslaget.

Egypt har spilt andre oppkjøringskamper, men i kveld var første gang Liverpools toppscorer var involvert inn mot mesterskapet som starter med Egypt - Zimbabwe fredag kveld.

Salah startet kampen på benken, men kom inn i det 61. minutt på stillingen 1-0 til Egypt. Bare to minutter senere utlignet Guinea.

Så skulle Liverpool-angriperen bli involvert. Først rundet han keeper og satte ballen i stolpen slik at Ahmed Ali Kamel kunne sette inn 2-1 på åpent mål på returen - så satte han opp Omar Gaber som scoret kampens siste mål fire minutter før slutt.

Keita ble spart

Guineas landslagssjef Paul Put har tidligere uttalt at Naby Keita måtte spille mot Egypt for å være med i troppen til Afrikamesterskapet.

Midtbanespilleren er på plass i Egypt, men ble spart til kampen. Det at han er med troppen betyr likevel at han trolig blir klar til mesterskapet neste uke.

Før kampen kunne en se Keita i samtale med sin lagkamerat Salah.