Raknet på slutten etter supercomeback

Liverpool leverte en imponerende snuoperasjon, men raknet på slutten i U18-oppgjøret mot Manchester United.

5. des 2020 kl 14.55Jens Bessesen

Bortekampen mot Manchester United ville avgjøre hvem som skulle få ledelsen i U18 Premier League. Før kampen ledet Liverpool på målforskjell over rivalene.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og de ledet 2-0 til pause, men etter hvilen kom Liverpool kraftig tilbake, anført av storscorer Layton Stewart. Han reduserte først til 2-1, før Tyler Morton sørget for balanse i regnskapet med 2-2.

Etter 73 minutter var Stewart igjen på pletten, og Marc Bridge-Wilkinsons gutter hadde snudd 2-0 til 2-3 og så ut til å gå mot en sterk borteseier.

Men så var det United sin tur til å gjøre comeback. Da fem minutter gjenstod hadde de snudd til 4-3, og de holdt unna selv om Liverpool hadde en stor sjanse på overtid. Dermed tar Manchester United over tabelltoppen, tre poeng foran Liverpool.

Liverpool stilte med følgende lag: Ojrzynski, Wilson, Quansah, Koumetio (Musialowski fra 45 min), Noriss, Corness, Frauendorf, Balagizi, Morton (Stephenson fra 82 min.), Woltman (Blair fra 82 min.), Stewart.