Scoret hattrick da U18-laget vant

Oakley Cannonier fortsetter å herje for Liverpools U18-lag.

18. sep 2021 kl 14.04Jens Bessesen

Liverpool U18 - Crystal Palace U18 3-2 (2-0), Premier League Cup: Oakley Cannonier, ballgutthelten fra mirakelet mot Barcelona, har nå hele ni mål på fire kamper for Liverpools U18-lag denne sesongen. Lørdag scoret han hattrick da de røde slo Crystal Palace U18 i Premier League Cup, i det som var smakebiten på ettermiddagens begivenhet på Anfield.

1-0 kom tidlig i kampen da Cannonier scoret etter assist fra Melkamu Frauendorf. 2-0 kom på retur fra et skudd fra Stefan Bajcetic like før pause, ifølge journalist Caoimhe O'Neill i The Athletic, som fulgte kampen.

Etter hvilen reduserte bortelaget før Cannonier satte inn sitt tredje mål for dagen. Det kom midtveis i omgangen etter godt forarbeid av James Norris.

Palace reduserte for andre gang, før Cannonier kunne hatt sitt fjerde, men kampen endte 3-2 og dermed har de røde fått en god start på turneringen.

Marc Bridge-Wilkinson stilte med følgende lag lørdag.

Fabian Mrozek - Isaac Mabaya, Luke Chambers, Stefan Bajcetic, Terrence Miles - Luca Stephenson, Melkamu Frauendorf, James Balagizi - Bobby Clark, Oakley Cannonier, Harvey Blair.

Innbyttere: Iwan Roberts, Harvey Davies, Tommy Piling, Josh Davidson and Wellity Omoruyi.