Lekte seg til gruppeseier

Liverpool U19 er klare for åttedelsfinale i UEFA Youth League.

Liverpool U19 - Napoli U19 5-0 (1-0), Kirkby: Før den siste kampen i gruppespillet var premisset enkelt for Liverpool. Ett poeng ville være nok til å sikre gruppeseieren i UEFA Youth League foran Ajax. Men mot tabelljumbo Napoli ville de velkjente storscorerne på Liverpools akademi virkelig vise at de fortjente å toppe gruppen til tross for nederlaget i Amsterdam forrige uke.

Lewis Koumas ga de røde ledelsen 1-0 etter en snau halvtime, og stillingen holdt seg til pause.

Det var i løpet av første halvdel av andre omgang at Liverpool virkelig skulle vise frem festfotballen. Ben Doak scoret sitt fjerde mål i UEFA Youth League før han serverte venstreback Luke Chambers, som satte inn 3-0.

Deretter var det storscoreren Trent Kone-Doherty sin tur. Han la på til 4-0 etter 63 minutter og 5-0 etter 66 minutter, et resultat som holdt hele veien inn.

Liverpool er dermed klare for åttedelsfinalen i UEFA Youth League, mens gruppetoer Ajax først må gjennom 16-delsfinalen.