– Det var trist at Sadio dro

Joe Gomez så ingen grunn til å gjøre det samme.

Sadio Mané valgte som kjent en ny utfordring i Bayern München. Til gjengjeld fikk Liverpool 27,5 millioner pund for spissen som hadde ett år igjen av sin kontrakt med Anfield-klubben, og det kan vanke ytterligere 7,5 millioner pund om ulike klausuler slår inn.

Joe Gomez hadde to år igjen av sin kontrakt, men så ingen grunn til å se seg om etter en ny klubb på dette stadiet av karrieren, selv om han forrige sesong fikk mindre spilletid enn han selv hadde sett for seg.

– Totalt sett tror jeg vi har styrket laget i sommer, men det var trist at Sadio dro. Vi har imidlertid en manager som kommer til å være her en stund, og han er etter min mening den beste i verden. Jeg ser egentlig ingen som er bedre enn ham. Det gir oss en plattform til å holde de gode resultatene gående, sier Joe Gomez til Liverpoolfc.com.

– Det viktigste er holdningene innad i laget. Det er ingen tegn på at vi hviler på våre laurbær og føler vi har oppnådd alt som er å oppnå. Jeg tror guttene er mer sultne på suksess enn noen gang, og det er stort å være en del av dette. Jeg mener grunnlaget er på plass for en ny suksessfull sesong der vi kjemper på alle fronter. 

– Selvsagt var det skuffende at vi tapte Champions League-finalen, men jeg tror ikke noen er bekymret for at vi ikke skal komme tilbake dit igjen. Det er selvsagt målet.

Ville ikke ha skjedd noe annet sted i verden

Selv om det ble tap i Paris hadde Liverpool-spillerne sin seiersparade i byen dagen etter finalen, for å feire FA-cuptriumfen og ligacuptriumfen tidligere i sesongen.

– Jeg ble overrasket over hvor mange fans som møtte opp dagen etter at vi hadde tapt Champions League-finalen. Det viser bare hvorfor vi ønsker å være en del av dette laget, og hvorfor vi er så heldige som spiller for denne klubben.

– Jeg tror ikke det er noe annet lag i verden som hadde kommet hjem til en slik mottakelse og en slik støtte etter å ha tapt en finale.

– Jeg tror det var mange av oss spillerne som sa at det var en av de beste dagene i våre liv, og det er noe vi virkelig mener. Det var et spesielt øyeblikk. 

– Slike dager gir deg sjansen til å reflektere over hva vi har i denne klubben. Når noe slikt skjer, driver det deg videre. Det er grunnen til at vi ønsker å spille for denne klubben og fansen, for å gi dem flere positive opplevelser, akkurat som de ga oss et løft etter skuffelsen kvelden før.

– Det er ingen andre steder dette kunne ha skjedd. Dette er en spesiell by, og jeg tror alle vet det. Hver gang vi spiller på Anfield, skjønner vi det. Vi vet vi er utrolig heldige som spiller for en klubb som dette. Paraden av et av øyeblikkene som understreket det.