PÅ MELWOOD:  Trent Alexander-Arnold trener nå fast på Melwood, like ved hvor han vokste opp.

Alexander-Arnold lever ut drømmen

Trent Alexander-Arnold omtaler debuten mot Tottenham som «drømmen som gikk i oppfyllelse».

Trent Alexander-Arnold fikk sin debut på høyreback mot Tottenham i oktober. Det fulgte han opp med 90 nye minutter mot Leeds måneden etter. I desember fikk han Premier League-debuten, da han kom inn mot Middlesbrough.

18-åringen er oppvokst i West Derby, nær Liverpools treningsanlegg Melwood.

– Å slå gjennom og spille for førstelaget har vært drømmen min, og det er det som har skjedd denne sesongen. Det er alle unge spilleres drøm å spille for førstelaget, uansett hvilken klubb de er i. Det å gjøre det i så ung alder, og allerede ha tillit, hjelper oss veldig, sier han i et intervju med Liverpoolfc.com.

James Pearce i Liverpool Echo tror Alexander-Arnold også vil få spilletid mot Plymouth Argyle i FA-cupen på søndag.

MED KAMERATEN:  Trent Alexander-Arnold omfavner kameraten Ben Woodburn, etter at sistnevnte scoret mot Leeds i ligacupen.

– Jeg vil aldri si at jeg trodde det skulle skje. Jeg bare håpte, og drømte om å nå dette punktet. Siden jeg bodde så nær treningsfeltet som barn kjørte jeg forbi det nesten hver dag, og tenkte «wow, førstelagsspillerne er der inne nå». Det er litt rart å tenke på at jeg nå spiller med dem og trener der hver dag. Det er litt surrealistisk, sier 18-åringen videre.

Han beskriver debuten mot Tottenham som «utrolig».

– Det var utrolig. Det å gå ut og høre You’ll Never Walk Alone. Forrige sesong var jeg på tribunen på flere kamper, og å høre det da var utrolig. Nå, med den nye tribunen og enda flere folk, er volumet enda høyere og mer skremmende for motstanderen. Du føler det avskrekket når du går ut, fordi du føler deg så liten med alt rundt deg. Du må puste dypt, og slappe av. Det var det jeg gjorde.

Steven Gerrard er en av de som har skrytt av unggutten.

– Jeg visste at jeg måtte jobbe hardt og ofre mye for å komme til dette punktet, og det er det jeg har gojrt. Jeg kan ikke si leve det samme livet som noen av mine venner, og gjøre de samme tingene som dem - men det har ikke vært noe problem. Jeg vet at det er dette jeg ønsker å ha som yrke, og det er dette jeg ønsker å gjøre med livet mitt, legger Alexander-Arnold til.

Del

Trent Alexander-Arnold

23.10.2017 19:26

Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

19.10.2017 00:01

- Vi må prøve å fortsette mot Tottenham

Unge Trent Alexander-Arnold sier at planen fungerte mot Maribor, og nå ser laget frem til å gjøre hva det kan for score mål og vinne mot Tottenham på søndag.

18.10.2017 12:41

Yngst

Siste Til vår nyhetsoversikt
13.12.2017 kl 08:15

Hvem bør Klopp starte med mot West Brom?

Klopps rotasjoner er blitt tema etter 1-1 mot Everton. Her kan du ytre din mening om hvem manageren bør velge onsdag kveld.

+
13.12.2017 kl 07:37

Salah kan bli spart mot West Brom

Jürgen Klopp vil fortsette å rotere på laget.

+
12.12.2017 kl 23:21

Pardew ønsker å låne Ings

West Bromwich-manager Alan Pardew legger ikke skjul på at han har Liverpool-angriper Danny Ings på ønskelisten.

+
12.12.2017 kl 22:58

Matip ligger foran skjema

Viktig defensivt kort kan være tilbake til det hektiske juleprogrammet.

+