– Dette er bare begynnelsen

I sin opptreden nummer 50 scoret Divock Origi for femte gang på rad. Nå ser han frem til Merseyside-derbyet.

15. des 2016 kl 23.45 Marius Rabben

Etter å ha blitt byttet inn for en skadet Philippe Coutinho mot Sunderland i slutten av november, var det nettopp Origi som fikk hull på byllen kvarteret før slutt. Siden har han scoret mot både Leeds, Bournemouth, West Ham og nå Middlesbrough.

– Jeg gjør mitt beste. Man jobber hele uka, og i helga kan en uttrykke seg. Man er bare nødt til å fortsette med arbeidet, sier Origi beskjedent til LFCTV.

– Har store mål

Hittil har 21-åringen notert seg for 17 nettkjenninger ikledd Liverpool-drakt, ni av dem i ligaen.

– Jeg har store mål. For meg er dette bare begynnelsen; jeg må ta steg videre. Ved sesongslutt så kan man ta seg tid til å reflektere.

Seieren over Middlesbrough var Liverpools første trepoenger siden Sunderland-kampen.

– Den var veldig bra, og vi er veldig fornøyde. Jeg tror å vinne her vil gi oss et løft. Denne kampen var mye bedre. Vi fortsetter å ta steg, og det harde arbeidet gir resultater. Forhåpentlig kan vi vinne den neste kampen nå.

– Åpningen (mot Middlesbrough) var tøff. De er veldig organiserte og vanskelige å bryte ned, men vi har masse kvalitet defensivt og offensivt. Det viste vi. Vi holdt nullen og scoret tre mål, så vi er storfornøyde.

Formspilleren ligger nå an til å starte mot Everton på Goodison mandag kveld.

– Det er en stor, stor kamp. Nå må vi restituere oss, ta med oss de bra tingene fra denne kampen, forbedre de mindre bra tingene og trene godt. Vi drar dit med veldig, veldig stor motivasjon, sier Origi.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]