EGEN KOP:  Delta Taxis Stadium har sin egen Kop-seksjon.

ReisetipsI Liverpool for Plymouth-kampen?

Dersom du er i Liverpool for å få med deg FA cupkampen mot Plymouth, kan en tur til Delta Taxis Stadium i Bootle på lørdag være en idé.

Liverpool spiller mot League Two-klubben Plymouth Argyle søndag kl. 14.30. Mange nordmenn på tur vil nok være på plass allerede fredag, og dersom en har fått nok av shopping i Liverpool One og publiv når lørdagen kommer, kan en tur til Bootle være en idé.

Nyoppstartede City of Liverpool Football Club er inne i sin aller første sesong, og spiller på nest-laveste nivå i England. Der har de gjort sakene sine veldig bra, og ligger nå på tredjeplass på tabellen.

TABELLEN:  Slik ser det ut i Hallmarks Security League First Division før morgendagens kamp.

Laget spiller i lilla - samme farge som søppeldunkene i Liverpool by, og har tiltrukket seg en god tilskuerskare i sin første sesong. 

Kl. 15.00 lokal tid kommer AFC Blackpool på besøk. Motstanderen ligger på 19. plass på tabellen, men dette blir omtalt som en svært viktig kamp for de lilla om de skal henge med helt i toppen.

NY KLUBB:  City of Liverpool Football Club er inne i sin første sesong.

Nordmenn er velkomne

Fotballen er på et slikt nivå at en ikke trenger å ta hensyn til alle reglene fra toppfotballen. Her kan en ta med seg halvliteren ut på tribunen.

– Det er moro. Det er en bra gjeng som går på kamp, og «mykje komedie», sier Tage Herstad som har fått med seg noen kamper.

– Vi var på den første offisielle hjemmekampen. Det var bra med folk, og god stemning. En litt mer jordnær opplevelse sammenlignet med Premier League-arenaer, legger Alex Eliassen fra Nordvågen til.

Styreformann Paul Manning ønsker nordmenn på tur velkommen til kamp.

– I morgen spiller vi mot AFC Blackpool på Delta Taxis Stadium. Alle som kommer over for Liverpool-kampen på søndag er selvsagt mer enn velkommen for å se de lilla guttene. Prisen er fem pund for voksne, sier Manning til liverpool.no.

GRASROT:  City of Liverpool Football Club er inne i sin første sesong.
Del

Reise

20.10.2017 10:09

Å finne Liverpool i New York

Liverpool og New York har mer til felles enn du kanskje skulle tro. Og på Manhattan finner du en bar og restaurant fullstendig dedikert til Jamie Carragher.

12.10.2017 11:14

Tips for deg som skal til Merseyside denne månedenHva skjer i oktober?

Måneden Manchester United kommer til Anfield er proppfull av arrangementer, og vi får et kjært gjensyn med teaterstykket om Liverpool Football Club.

09.10.2017 10:54

Liverpoolteater i 2 x 45 minutter

«YNWA», historien om Liverpool FC, går igjen på teater nå.

City of Liverpool FC

30.06.2017 16:45

Liverpools nye fotballklubb

Den flunkende nye klubben City of Liverpool Football Club flytter inn på Delta Taxis Stadium i Bootle i sommer. Manager er hentet inn, ambisjonene og fremtidsplanene er på plass, og det eneste som nå mangler er spillerne.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.12.2017 kl 19:51

Utelukker ikke lenger Van Dijk-salg i januar

Mauricio Pellegrino vraket Virgil van Dijk mot Chelsea.

+
16.12.2017 kl 17:06

Tar tilbake fjerdeplassen med seier på søndag

Arsenal og Chelsea med knepne seire, Burnley tok poeng igjen, men Spurs ble knust.

+
16.12.2017 kl 11:07

– Skulle gjerne ha sett toppet lag mot de beste lagene

Redaksjonen om Sadio Mané sin form, ulike meninger om rotasjon og lagoppstillingen mot Bournemouth

+
16.12.2017 kl 10:08

Klopp tenker «wow» når han ser Lallana på trening

Adam Lallana kommer til å være i troppen mot Bournemouth.

+