OMORGANISERING:  LFC har blinket ut ny sportsdirektør.

Omorganisering etter Ian Ayre:Michael Edwards blir ny sportsdirektør

Som allerede medlem av «transferkomiteen» vil Michael Edwards fra neste sesong arbeide tett sammen med Jürgen Klopp i nyopprettet stilling som sportsdirektør.

Liverpool Echo skriver at Liverpool FC kommer til å ansette Michael Edwards som ny sportsdirektør. Han har nå tittelen teknisk direktør, etter stadig å ha steget i gradene siden Damien Comolli hentet ham inn som analysesjef i 2011. Han var «director of technical performance» fra 2013 og fikk tittelen teknisk direktør i 2015.

Edwards er medlem av den omstridte «transferkomiteen og skal ha hatt et noe anstrengende samarbeid med tidligere manager Brendan Rodgers. Ifølge Echo skal han imidlertid ha full støtte fra Jürgen Klopp, som har arbeidet tett med Edwards i 13 måneder.

Klopp skal ha arbeidet under tilsvarende forhold i Borussia Dortmund som det FSG nå skal legge opp til med en sportsdirektør.

Michael Edwards vil overta rollen til nåværende administrerende direktør Ian Ayre med å ha fullt ansvar for transfer- og kontraktsforhandlinger, når sistnevnte forlater klubben etter sesongslutt.

Edwards vil ha ansvar for å hente inn spillere til både førstelag og til akademiet, men Jürgen Klopp vil fortsatt ha det siste ordet angående alle signeringer.

Del

Michael Edwards

02.06.2017 10:33

Torbjørn Flatin om ny daglig leder i LFCLiverpools nye lederkabal

Eierne FSG har nå på plass den ledelsen, både forretningsmessig og sportslig, som de mener vil gi de røde suksess.

04.11.2016 11:00

Dette er Liverpools nye sportsdirektør

– Det er ingen hemmelighet at jeg liker konseptet med en sportsdirektør, og jeg har jobbet under denne modellen tidligere, sier Jürgen Klopp om ansettelsen av Michael Edwards.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+
17.11.2017 kl 19:17

– Jeg har lært mye allerede

Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

+