Jakter midtbanespiller

De røde fra Anfield blir stadig linket til midtbanespillere, og en mann som står på blokka skal være Georginio Wijnaldum hos Newcastle. Den 25-årige nederlenderen er også interessant for Everton, mens Tottenham er den siste klubben som skal vurdere en spiller som verdsettes til opp mot £30M av klubben i Championship. Rafael Benitez og Newcastle kan imidlertid være interessert i å ta i mot en eller flere spillere i bytte, men en mulig byttehandel involvert Jordon Ibe kan ha gått i vasken da Bournemouth kom med et konkret tilbud for Ibe og Spurs tror de har spillere som kan friste klubben i nordøst.
Mirror

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+