Kamp om Götze

Mario Götze skal ha fortalt lagkamerater på det tyske landslaget at han har innsett at fremtiden ikke lenger er hos Bayern München. 24-åringen har slitt med skader og lite spilletid, og fra Bayern har det blitt antydet at man ønsker å selge en spiller som har et år igjen av kontrakten og ikke har vært noen suksess siden overgangen fra Borussia Dortmund. I Dortmund skal man være interessert i å hente tilbake en spiller man solgte for £30M og nå trolig kan få for £20M. Et gjensyn med Liverpool og Jürgen Klopp kan heller ikke utelukkes, men favoritten er nå Tottenham. Spurs kan lokke med Champions League og klubben skal ha vært i kontakt med representanter for Götze.
Bild

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+