Tror ikke Sessegnon flytter på seg

Den unge Fulham-backen Ryan Sessegnon kobles til Liverpool og flere andre storklubber foran sommervinduet. 16-åringens manager, Slavisa Jokanovic, føler seg likevel trygg på at venstrebacken blir værende. – Jeg tror det. Jeg mener dette er rett sted for ham. Han er en ung spiller, og han må lære. Han trenger minuttene her hos oss, og jeg tror han er på riktig plass for å bygge seg selv opp til å bli klar for det neste steget som venter, sier serberen. – Han har vært i Fulham hele livet, og han føler seg trygg hos oss. Jeg tror han merker utviklingen sin, og at han tror han er på rett sted. Det er normalt å vise ambisjoner og ønske noe mer, men akkurat nå vil det være riktig å bli her og utvikle seg.
Mirror

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+