Coutinho var best mot Derby  Philippe Coutinho

Spillerbørsen mot DerbyCoutinho med nettkjenning og to assist

Han tok corneren på 1-0, fikk selv nettkjenning på 2-0 og spilte Origi igjennom på 3-0. Coutinho var banens ener mot Derby.

Karius 6Hadde en grove miss i feltet i en duell mot Keogh. Utover det lite satt på prøver.
Clyne 6Var lite sentral i kampen, men var som vanlig villig til å gå framover på banen. Flink til å være spillbar på sin høyreside.
Matip 7Midtstoppereleganten spiller hele tiden på tryggheten. Vokser seg mer og mer inn i rollen som den klassiske midtstoppertypen til Liverpool. Ble ikke overarbeidet i dag.
Klavan 7Stort for esteren å score sitt første mål for Liverpool. Var på rett plass til rett tid da han utnyttet en miss i Derby-forsvaret etter en Coutinho-corner og beinet ballen i mål. Utover det en grei kamp, der også han er trygg og god.
Moreno 7Ble ikke satt på de store prøvene defensivt. Godt for spanjolen å få ristet av den dårlige innledningen på sesongen. Denne kampen var bedre. Villig til å være med offensivt og god i duellspillet. Flink til å bruke farten. Fikk gult kort i overtidsminittene i første omgang.
Leiva 7Brasilianeren spilte en god kamp som stabilisator på midten. Vanskelig å komme forbi. Det betyr en Lucas Leiva i form. Gode pasninger. Noen ballmiss trekker ned noe. God til å bryte opp spillet til Derby.
Grujic 6Prøvde skuddfoten sin ved noen anledninger, uten å være i nærheten av å lykkes. Viste prøv på god ballkontroll. Har noen feilvalg som var nær ved å skape farlige situasjoner. Spilte seg bra opp.
Henderson 6Fikk tidlig en smell i kneet, som han heldigvis fikk ristet av seg. Formspilleren fikk 56 minutter for de røde i dag. Markerte seg ikke nevneverdig, men jobbet bra på midten.
Coutinho Liverpools beste8Var involvert i alle tre målene. Den første tok han corneren som havnet til Klavan, det andre scoret han selv etter god kompaniskap med landsmann Firmino og det siste spilte han fram Origi. Klok, bevegelig, skuddvillig. Det holder til pokalen Liverpools beste.
Origi 7Scorer et vakkert mål i korthjørnet etter å ha blitt spilt flott igjennom av Coutinho. Belgieren er spillesugen og bevegelig og gjør en god kamp i Derby i dag. Vanskelig spiss å spille mot. Fikk et kne i halebeinet mot slutten, men kom seg heldigvis.
Firmino 8Har et fantastisk kompaniskap med landsmann Coutinho. Sto for Liverpools første sjanse med skudd fra langt hold. Har et fantastisk framspill til Coutinhos mål. Har et glimrende tospann med sin landsmann og lite skiller de to i dag. 
Ings 0Fantastisk godt å se Ings med drakt igjen. Fikk 27 minutter for Coutinho og var aktiv og bra. Ville ha et straffespark, men fikk det ikke. Grei inntreden etter langt skadefravær.
Ejaria 0Liverpool-debutanten som gjorde det bra i flere av oppvarmingskampene i sommer. Fikk 13 minutter for Firmino og viste prov på spilleforståelse og bevegelse. 
Can 6Fikk en drøy halvtime for Henderson. Tok plass på midtbanen, der han sammen med Lucas gjorde det veldig vanskelig for Derby offensivt. God innsats, aggressiv. Prøvde seg også på et skudd, men ballen gikk utenfor. En annen av spillerne det er godt å se med Liverbirds på brystet igjen.

comments powered by Disqus 
Siste Til vår nyhetsoversikt
28.10.2016 kl 09:05

Møter Liverpool for første gang etter at han forlot klubben

Christian Benteke innrømmer at det blir en spesiell kamp i morgen kveld.

+
28.10.2016 kl 00:35

– Jeg kan ikke tro hvor raskt Sadio har funnet rytmen

Adam Lallana er imponert over hvor raskt flere av Liverpools nysigneringer har funnet seg til rette denne sesongen.

+
27.10.2016 kl 23:06

«Den sterkeste Liverpool-troppen jeg kan huske»

Jan Mølby er imponert over hvordan hver eneste spiller fremstår om dagen.

+
27.10.2016 kl 21:36

Åpnet med flere mål i Liverpool

Før gjensynet har vi sammenlignet Christian Bentekes første kamper i Liverpool og for Crystal Palace.

+