Medlemsundersøkelse:Den mobile lommeboka

Har du fått SMS med mulighet til å fornye medlemskapet ditt? Hvilke betalingsløsninger ønsker du hos supporterklubben?

Med over 40.000 medlemmer som alle skal fornye en gang i året er det viktig at vi kan tilby enkle og effektive måter å både å melde seg inn og fornye medlemskapet på. Den tradisjonelle giroen er på full vei ut hos oss, som hos mange andre.

Årsaken til av giroen forsvinner er kosten til porto og pakking, samt at det finnes enklere og sikrere måter å betale kontingenten på.

I dag går det for eksempel ut en SMS til de som skal fornye på denne tiden av året. Dette for å spare kost og teste nye betalingsmåter. Hvis du ikke benytter deg av den kommer det giro på vanlig måte.

Betale via mobiltelefonen?

Supporterklubben har brukt eFaktura de siste årene og siden mars også vært på Vipps og mCash. Litt av problemet med de to siste er at det enda ikke er åpent for fullgode "providere" som enkelt kan knyttes til vårt medlemsregister. Det rulles imidlertid ut i disse dager - samtidig som MobilePay er på full vei.

Spørreundersøkelse

Vi ønsker imidlertid en tilbakemelding fra deg som medlem i forhold til hvilken måte du betaler kontingenten på i dag og hvilke nye betalingsmuligheter du ønsker vi satser på fremover.

Del

SMS

12.07.2017 09:50

Få oppdatering fra treningskampene på mobil

Supporterklubben tilbyr scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon! Perfekt hvis du er bortreist eller ikke kan følge kampen på TV.

30.06.2017 16:38

NYHETER OG KAMPOPPDATERING:SMS-tjeneste

Supporterklubben tilbyr scoringsvarsel og de viktigste nyhetene fra Anfield rett til din mobiltelefon! Perfekt hvis du er bortreist eller ikke kan følge kampen på TV.

22.07.2016 09:07

SMS-tjeneste: Få nyhetene rett til mobil

Det er mange overganger til og fra Liverpool som kan bli bekreftet de nærmeste dagene. Om du ikke vil gå glipp av noe, kan du få de store nyhetene rett på SMS.

Siste Til vår nyhetsoversikt
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+
17.11.2017 kl 19:17

– Jeg har lært mye allerede

Alex Oxlade-Chamberlain merker stor forskjell under Jürgen Klopp.

+
17.11.2017 kl 17:39

– Vi ønsker å ha ham her de neste 15 årene

Jürgen Klopp er ikke i tvil om at Joe Gomez er klar for å spille midtstopper dersom det blir behov.

+