VIKTIG SCORING  John Barnes feirer et sent utligningsmål mot Portsmouth i FA-cupens semifinale på Highbury i 1992.

Barnes til Nøtterøy

Lørdag 9. september klokken 18.00 blir det legendeaften med John Barnes i Nøtterøy Kulturhus.

John Barnes – en av tidenes største Liverpool-legender. Vingen som i høydepunktet av karrieren av mange ble sett på som verdens beste fotballspiller.

Som den første stjerna med annen hudfarge enn hvit på Liverpool FC og som en av de første farga spillerne på det engelske landslaget, har han en spennende historie å fortelle om hvordan han klarte å prestere så godt i forferdelige, rasistiske omgivelser.

John Barnes spilte 10 år på Liverpool FC, klubben som er på lista over verdens største merkevarer. Han er en av de klokeste, mest reflekterte fotballpersonlighetene fra Premier League. Det er bare å glede seg til og lytte til ham om glanstida, om vinnerkultur, om motivasjon, om lagbygging og om lojalitet. Dessuten er han en mester til å rappe. Er vi heldige, får vi en smakebit av nettopp dette.

Ragnhild Lund Ansnes har vært programleder i NRK i en årrekke. De siste åtte årene har hun dedikert til å finne svar på de mellommenneskelige perspektivene i fotballen og skrevet tre bøker om Liverpool FC. «Liverpoolhjerter» om hva fotballen gjør med fansen, «Liverpoolhelter» om hva fotballen gjør med spillerne og «Liverpoolkapteiner» om mellomlederen i fotballen – om ledelse og lidenskap.

Ragnhild, som delvis bor i Liverpool, vil lede oss gjennom kvelden og gi oss en reise inn i musikken, historien, kulturen og fotballmagien til Liverpool.

Vi starter kvelden i foajeen med god drikke, mat (scouse) og gode venner, og vi gjenopplever mirakelet i Istanbul. Kvelden forsetter i storsalen med John Barnes og Ragnhild Lund Ansnes, før vi runder av med en liten konsert og "meet and greet".

Du kan kjøpe billett til arrangementet ved å klikke her.

Del

John Barnes

12.10.2017 10:59

Barnes på Nevilles Soccerbox

02.05.2017 09:12

Hvem er din favoritt av disse fantastiske målene?

Emre Cans fantastiske mål mot Watford, har fått oss til å lete blant andre «brassescoringer» i Liverpool-historien. Stem på din favoritt.

30.01.2017 15:08

YNWA på samisk

”You’ll Never Walk Alone” på samisk, med storslått musikkvideo, skal fortelle verden om samisk kultur.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.11.2017 kl 14:01

– Får kun én hviledag

Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

+
23.11.2017 kl 10:15

Over fem år siden forrige hjemmeseier mot Chelsea

Liverpool har slått Chelsea to ganger under Jürgen Klopp, men begge gangene i London.

+
23.11.2017 kl 07:58

– Barcelona var ute etter Keita

Liverpool var ikke den eneste klubben som prøvde å kjøpe Naby Keita.

+
22.11.2017 kl 22:40

Kun PSG har flere Champions League-mål

Med én kamp igjen av gruppespillet står Liverpool med et imponerende antall scoringer.

+